Észre vettem hogy a szűz pasik gyengéje egy vízöntő lány a vége az hogy a SZ PASI BELE SZERET A V LÁNYBA de a v lány elhagyja, szóval cáfoljatok meg hogy nem így van?
Én is észrevettem azt, hogy valamiért van köztük valami fellángolás, ami abból adódik, hogy egyik a másikat szorgalmasnak tartja az életben. Viszont ahogyan én eddig észrevettem az ilyen kapcsolatot: hamar rájönnek arra, hogy nagyon minimálisan értékelik egymást, két szenvedély és beleélés nélküli emberről van szó, akik csakis és csakis feladat elvégzés miatt oldanak meg mindent. Legtöbbször a Szűz jegyű pasi lép ki hamarabb, mert jobban vonzzák a stílusosabb emberek, akiktől többet lehet tanulni, inspirálódni, sokkal többre értékeli magát a stílust.
Mindemellett pedig az is ott van még, hogy a Szűz pasi erősen hipochonder és könnyen megijed, beparázik, hiányzik belőle a kiegyensúlyozottság, amit egy Vízöntő nő ha megszimatol, akkor könnyen ki tud használni, így kikészíteni a Szűz pasit idegileg. Nagyon kemény veszekedések és ócsárolások mennek azért közöttük 4 fal között, eléggé gyakran, akkor is, ha gyerek van. Egyik Szűz jegyű pasi kollégám furcsán levágott hajjal jött egy nap munkába, s mikor óvatosan megjegyeztem neki, hogy "de jól áll" :), azt mondta feldúlva, hogy keményen veszekedtek a (Vízöntő jegyű) feleségével és ő önmaga (!) vágta le a haját otthon idegességében. Úgy maradtam ...
Kutya-macska barátság az övéjük, viszont más részről meg is érdemlik egymást, mert szinte érzelmek nélkül csinálnak mindent és 90%-ban érdekember mindkettő.
Ismerek egy szűz csillagjegyű férfit, neki én vagyok a gyengéje, és nem vagyok vízöntő :)
Egyébként erre a férfira szinte semmilyen leírás, tulajdonság nem illik, amiket a szüzekről írnak. Szóval ennyire határozza meg az életedet a csillagjegyed. Inkább mással foglalkozz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!