Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Észre vettem hogy a szűz...

Észre vettem hogy a szűz pasik gyengéje egy vízöntő lány a vége az hogy a SZ PASI BELE SZERET A V LÁNYBA de a v lány elhagyja, szóval cáfoljatok meg hogy nem így van?

Figyelt kérdés

2014. márc. 9. 22:31
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
36%

Én is észrevettem azt, hogy valamiért van köztük valami fellángolás, ami abból adódik, hogy egyik a másikat szorgalmasnak tartja az életben. Viszont ahogyan én eddig észrevettem az ilyen kapcsolatot: hamar rájönnek arra, hogy nagyon minimálisan értékelik egymást, két szenvedély és beleélés nélküli emberről van szó, akik csakis és csakis feladat elvégzés miatt oldanak meg mindent. Legtöbbször a Szűz jegyű pasi lép ki hamarabb, mert jobban vonzzák a stílusosabb emberek, akiktől többet lehet tanulni, inspirálódni, sokkal többre értékeli magát a stílust.

Mindemellett pedig az is ott van még, hogy a Szűz pasi erősen hipochonder és könnyen megijed, beparázik, hiányzik belőle a kiegyensúlyozottság, amit egy Vízöntő nő ha megszimatol, akkor könnyen ki tud használni, így kikészíteni a Szűz pasit idegileg. Nagyon kemény veszekedések és ócsárolások mennek azért közöttük 4 fal között, eléggé gyakran, akkor is, ha gyerek van. Egyik Szűz jegyű pasi kollégám furcsán levágott hajjal jött egy nap munkába, s mikor óvatosan megjegyeztem neki, hogy "de jól áll" :), azt mondta feldúlva, hogy keményen veszekedtek a (Vízöntő jegyű) feleségével és ő önmaga (!) vágta le a haját otthon idegességében. Úgy maradtam ...

Kutya-macska barátság az övéjük, viszont más részről meg is érdemlik egymást, mert szinte érzelmek nélkül csinálnak mindent és 90%-ban érdekember mindkettő.

2014. márc. 10. 10:42
 12/16 anonim ***** válasza:
51%

Ismerek egy szűz csillagjegyű férfit, neki én vagyok a gyengéje, és nem vagyok vízöntő :)

Egyébként erre a férfira szinte semmilyen leírás, tulajdonság nem illik, amiket a szüzekről írnak. Szóval ennyire határozza meg az életedet a csillagjegyed. Inkább mással foglalkozz :)

2014. márc. 10. 10:47
 13/16 anonim ***** válasza:
60%
A horoszkópnak semmi köze a személyiségedhez. Cáfolva.
2014. márc. 10. 15:03
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Nekem most esett le, hogy horoszkópról van szó. :D Így már jobban értem a kérdést és a kategóriát. :D
2014. márc. 12. 18:27
 15/16 anonim válasza:
100%
két párt ismerek ahol a lány vizöntő, a srác szűz. Együtt vannak rég mindketten. Szerintem az érzelem hiányzik a kapcsolatból mindkettőnél.... ezt úgy értem, hogy ők olyan racionálisak.... mindenben. Nem látni azt hogy kifejezzék valahogy a másik felé a szeretetüket érintéssel, simogatással, vagy puszival. Lehet ha maguk vannak ez megtörténik :O de ha a szűz elfogadja az "érzelemmentes" vízöntőt, és a vízöntő pedig az érzéseit nehezen kimutató szüzet.... mindig vannak kivételek. És rácáfolhatnak egyik vagy másik dologra. És még annyit, én úgy látom, hogy mindkettőnél a vízöntő a ragaszkodóbb.
2014. ápr. 3. 15:05
 16/16 anonim ***** válasza:
Én vízöntő nő vagyok, ex férjem szűz pasi. Annak ellenére, amit írtok, én maximálisan érzelem gazdag vagyok, talán túlzottan is. Elhagytam, mert nehezen viseltem a ridegségét. Sosem volt gyengéd, kedves, sőt, ragaszkodó sem. Legelőször a válóperünkön mondta, hogy ő szeretett engem, de előtte sosem és nem is éreztem ezt. Pedig próbáltam kicsikarni belőle, és bújós típus vagyok. 24 volt, mikor összejöttünk és akkor nem volt senkije. 7 év után váltunk, utána meg évekig nem volt senkije.
2014. ápr. 11. 11:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!