Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Halak férfi tapasztalat?

Halak férfi tapasztalat?

Figyelt kérdés

Mi a te horoszkópod, milyen volt a kapcsolat a Halakkal?

Minden érdekel, szerelem, munka, barátság, szülő-gyermek, testvér, főnök, bármi :)

köszönöm! :)

2014. márc. 5. 17:55
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
87%

Érdekes, nekem is úgy kezdődött az egész találkozás a halak párommal, hogy régen ismertem látásból, de még nem tűnt fel, mert általában körülvesz egy férfitársaság és aki nem olyan nyomulós, az elveszik a tömegben, egy arc lesz a buliból.

Ő is sokáig úgy volt, aztán egyszer beszéltünk egy pár szót és szabályosan azt éreztem hogy ő a FÉRFI így, csupa nagybetűvel :D pedig nem nyomult, nem tolakodott, nem mutogatta milyen anyagi dolgai vannak, nem csinálta azt, amit a legtöbb pasi. Egysszerűen semmit nem csinált és ez úgy megtetszett, hogy úgy éreztem, meg kell hódítanom (lehet hogy túlságosan megszoktam, hogy nálam a férfiak bepróbálkoznak, nem tudom :D). Aztán hetekig álmodoztam róla és senki más nem érdekelt, végül én hívtam randira és pár óra elteltével össze is jöttünk.

2014. márc. 7. 18:54
 12/16 A kérdező kommentje:

Jajj de jó a sztoritok :)

Én is szívesen elhívnám, csak Ő nagyon elfoglalt, sokat dolgozik és utazik a munkája miatt. Emellett elég messze is élünk, meg Ő folyton úton van. Eddig nem sokat beszélgettünk, más társasággal vagyunk a bulikban, szóval számára maximum egy ismerős arc vagyok valahonnan.. de nagyon kedves, ahogy leírtad, Nála is igaz, az egyszerűségével és szerénységével vett le a lábamról. Bízom benne, hogy ez kölcsönös lesz. Próbálok sokat mosolyogni rá, mert Ő is nagyon pozitív :)

2014. márc. 7. 22:26
 13/16 anonim ***** válasza:

2-es vagyok. a 9esnek üzenem, hogyha egy halak hazudós lett veled, és hátbatámadott, az a te hibád volt. te lettél sz.r ember.

kérdező: egy halak pasik nem kell elcsábítani. ha ilyen hátsó szándékkal közelítesz felé, akkor inkább kopj le róla, mert észre fogja venni. a halak felé közeledni csak úgy lehet, ha őszinte vagy és nyílt. bármi mást teszel, magaddal tolsz ki. vele nem birsz. add fel az egód, mert máshogy esélyed sincs. ;)

2014. márc. 7. 22:34
 14/16 A kérdező kommentje:

Ok, értem... de mégsem :/

Őszintén, nyíltan, barátságosan közeledek felé (hiszem, hogy ezt Ő is érzi, viszonozza és nem csak azt szeretném hinni, hogy viszonozza), mosolygok, kedves vagyok, nem lógok rajta, nem akarom bántani meg kihasználni, becsapni meg ilyesmi.

Tényleg tetszik, elvarázsolt. Jó Őt nézni, hallgatni, minden.

Csak azt szeretném, hogy észrevegyen, ezt hogy érhetem el? Mit szerettek egy lányban, mitől érdekes egy nő számotokra? Köszönöm :)

2014. márc. 8. 16:57
 15/16 anonim ***** válasza:
0%
mi ez a csábítás mánia? ti nem tudotok egyenesek lenni? miért nem tudsz odamenni hozzá, és megmondani, hogy szimpatikus neked, és hogy megismernéd? komolyan, ez a risza, illegetés, billegetés, pillameresztgetés, meg az összes női hülyeség annyira hazug :D ennyire nem lehettek gyávák, hogy normális, emberi módon megmondjátok, ha tetszik nektek valaki. gratulálok, így kell belelépni egy kapcsolatba. hazugsággal. aztán persze a férfitól el van várva, hogy őszinte legyen. :D hogy ti mennyire gerinctelenül viselkedtek. :D 2-es voltam
2014. márc. 8. 17:45
 16/16 anonim ***** válasza:
én konkrétan írtam neki egy levelet amiben randira hívtam :D és ennyi
2014. márc. 8. 19:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!