Halak férfi tapasztalat?
Mi a te horoszkópod, milyen volt a kapcsolat a Halakkal?
Minden érdekel, szerelem, munka, barátság, szülő-gyermek, testvér, főnök, bármi :)
köszönöm! :)
Köszönöm az értelmes, segítő válaszokat!
A hülyeségek törlésre kerülnek!
Eddig nem volt konfliktusom halakkal, kijövök velük. viszont néha nem értek egyet az elveikkel (én skorpió vagyok). Pl. van 2 halak lány osztálytársam. Az egyik korlátlanul minden szembejövő fiúval lefekszik, a másik eltartatja magát a barátjával de minden lelkiismeretfurdalás nélkül csalja több pasival is és kimondottan élvezi.
Ezt nem tudom megérteni. Oké, minden ember más, mindben mást szeretünk, de ha egyszer valakit választunk, akkor a többi miért, minek? (nem, ez nem fér az én kis világomba, pedig elvileg nekem is halak az aszcendensem).
A kalandozással szingliként amúgy nincs bajom, ha nem ígérget a másik fűt-fát.
Egyébként fárasztóak ezek a lányok, folyton nekem mondják ezeket az intim részleteket az életükből és a próblémáikat, de az enyémekre nem kíváncsiak, úgy érzem, csak le akarják szívni az energiáimat... és próbálok menekülni. De bántani nem bántjuk egymást.
A barátom is halak, ő meg megint más. Nagyon romantikus és én, aki senki másban soha nem tudtam elviselni azt, hogy meglep virággal, csokival csak úgy, vagy irogatja oldalakban, hogy szeret - na tőle ez valamiért nagyon bejön. A szex valami őrületesen jó vele, mindent ki lehet vele próbálni, ami a legvadabb álmaimban volt eddig :D
Le lehet ülni vele megbeszélni dolgokat, ami eddig a mérleg, oroszlán, szűz exeimmel nem ment (vagy mellébeszéltek, vagy szerintük ők mindent jól csinálnak etcetc.)
Eléggé látni rajta milyen hangulata van, de ha megkérdezem, nem zárkózik be, azért nempróbálja megfogalmazni (csak nem a szavak embere).
Amit nem szeretek, hogy ilyen rusnya nike-pipa szemöldökű, már tőgy méretű mellel rendelkező csajok képeit szereti nézegetni de tudom, hogy csak nézi őket semmi több, ezért nem vagyok féltékeny.
Egyébként amennyit látok belőlük, hogy jószívűek. Szándékosan nem fúrnak a hátam mögött, vagy hasonlók, ami a mai világban már egy pozitívum.
Köszönöm Nektek!
Én Bak vagyok és nagyon vonzódom az utóbbi időben egy Halak FÉRFIhez. Igen, csupa nagybetűvel. :) Tökéletes ahogy van. Csak még nem igazán vett észre, vagy nem mutatja.
(Hogy lehet egy Halak pasit elcsábítani? Hogy tudom felhívni magamra a figyelmét?) Köszönöm!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!