Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » A Nyilas és Ikrek jegyűek...

A Nyilas és Ikrek jegyűek tényleg nem túl jók egy párkapcsolathoz?

Figyelt kérdés
Elég sok helyen olvastam,hogy a Nyilas nem túl párkapcsolat centrikus jegy,szeret flörtölni,nem túl hűséges típus,sokszor egyszerre több ellenkező neműt tart talonban,az Ikrekről pedig itt írták többen is,hogy akit ismertek Ikrek jegyűt,nem tudott megmaradni egy ember mellett sokáig.Szeretnék tapasztalatokat kérni! Egyébként négy velem egy idős Nyilas embert ismerek,és mindre jellemző az,amit fentebb írtam,normális párkapcsolatuk nem nagyon volt még,vagy ha volt is,történt megcsalás.A horoszkóp hülyeség választól kíméljetek meg.
2014. febr. 18. 13:43
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Nyilasként azt mondom, hogy az Ikrek pasi legyen egy picit közép korosztályban, mert így is nagyon játékos, túlzottan elviccel mindent, kapcsolatokat is. Sokszor alig tudom lefékezni komoly szitukban is :)). Emellett van egy nagyon értelmes, tanult, talpraesett természete is. A házban is mindent meg tud szerelni.

Régebben sokszor örlődtem kapcsolatokban ikrekkel, de rájöttem, hogy csak azért, mert eléggé zsenge korban voltak még, 27 év alatt :)).

Párom éppen ikrek srác, 32 éves és van közöttünk egy természetes vonzalom. Én a sok türelmet adom neki, ő pedig a nagyon jó alkalmazkodó képességét.

Közös hobbink a kisebb kirándulások természetbe.

Sajnos rossz tulajdonsága még a befolyásolhatóság (nagyon ad a környezete véleményére, fejetlenül), mint a legtöbb levegő jegyűnek.

2014. febr. 19. 08:46
 12/19 anonim ***** válasza:
65%

"Közös hobbink a kisebb kirándulások természetbe. "

Ennél többre nem vágyom ikrekkel. Nem tudnak elköteleződni, és elég lagymatagok a kapcsolatban, semmi érzelem, semmi szenvedély, az ember magányra van ítélve mellettük...

Én hűséges vagyok és kizárólag az igazit keresem, rövidtáv nem játszik.

Nyilas

2014. febr. 19. 09:53
 13/19 anonim ***** válasza:
60%

Azonkívül mi nyilasok,akik nagyon is szókimondóak és direktek vagyunk elvárjuk,hogy a másik is kiálljon mellettünk,ha már járunk stb.

Na ezt várhatod a beszari ikrektől.Én is régen sokszor jöttem össze ikerekkel,aztán ezért lett vége.

Ja te elvárják,hogy kiálljak,de ő rögtön sehol sincs,meg nem lehet tudni,ő mindenkivel van stb.

2014. febr. 19. 11:08
 14/19 A kérdező kommentje:

na akkor leírom az én tapasztalataimat:

jártam Ikrek pasival,bár nem tartott sokáig.Abszolút nem volt szenvedélyes,szellemileg jól elvoltunk,de inkább barátként tudtam volna elképzelni őt,sőt,úgy is volt,hogy csak barátok maradunk,aztán jártunk,majd szakítottam vele.Játszmázott (tudta,hogy van egy pasi,aki tetszik,el akart hívni egy talira a srác nevében,szval az azért durva volt,még jó,hogy időben rájöttem).A szakítás napján már ment is szingli buliba,látszott rajta,hoyg alig várja,hogy szabaduljon.Azóta sincs párkapcsolata,legalábbis komolya,max pár hónaposak voltak neki.Ennek már 3 éve kb.

Nyilasban csak csajokat ismertem eddig,de most megismertem egy srácot,nagyon egy hullámhosszon vagyunk,humoros,nyílt,őszinte.Azt mondta,voltak pár komoly kapcsolatai,de egy éjszakásai is.Viszont tartok attól,hogy mellettem még kavar pár csajjal,illetve ismerkedik többel párhuzamosan.Mert pl a Nyilas csajok,akiket ismerek,mind kb 3 vagy 4 pasival is ismerkednek egyszerre,vagy mindig van egy tartalék is.Az egyik gyakorlatilag nem tud pár nélkül meglenni,de mikor volt párja,azt is csalta.A másiknak pedig évek óta csak kalandjai,flörtjei vannak,nem megy bele semmilyen komolyba.Nyilas húgom is folyton vacillál a pasik között,nem tud dönteni,majd mikor dönt az egyik mellett,már rögtön nézi a másik lehetőséget...

2014. febr. 19. 15:05
 15/19 anonim ***** válasza:
Nehogymár a horoszkóp miatt kételkedj a párodban. Az én nyilas pasi ismerősöm olyan hűséges, hogy párját ritkítja. Aki horoszkóp miatt szakít vagy veszik össze a párjával, az meg is érdemli.
2014. febr. 19. 16:34
 16/19 A kérdező kommentje:
utolsó: nem párom még az a srác,csak megismertem.Nem pusztán horoszkóp alapján fogok dönteni,örülj neki,hogy hűséges a párod.
2014. febr. 19. 16:42
 17/19 anonim ***** válasza:
0%
De a nyilas nő csak több vasat tart a tűzben(én is),azért,hogy jól tudjon dönteni,ami nem mindig sikerül,de ha elkötelezi magát eléggé hűséges.
2014. febr. 19. 17:06
 18/19 A kérdező kommentje:
ez mondjuk lehet....mármint a több vasat tart a tűzben dolog...hogy aztán választani tudjon.
2014. febr. 19. 21:12
 19/19 anonim válasza:
60%
Én ikrek vagyok, nő, és a jegyhez tartozó leírás teljesen igaz rám, eltekintve a hűtlenségtől és a csapodárságtól. Nagyon ragaszkodóan és intenzíven tudok szeretni, még akkor is "hűséges" vagyok, amikor fizikailag már vége a kapcsolatnak - kizárólag az érzéseim miatt. Abban igazat adok az előttem íróknak, hogy ha érzem, hogy nem szeretnek annyira/"meguntak", és más felől pedig érzek érdeklődést, akkor hajlamos vagyok könnyű cicázásokra (flörtökre), de én ezt annak tudom be, hogy mindenki szereti érezni, hogy kívánatos valaki számára:) Soha nem csalnám meg a páromat, és pár viccelődős párbeszéden meg csipkelődésen túl soha nem is mentem. 19/L
2014. ápr. 27. 02:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!