Tűz jegyűektől kérdezem, hogy szerintük melyik levegő jegyűvel (Vizöntő, Ikrek, Mérleg) jobb a szex és miért? Hogyan tapasztaltátok?
Figyelt kérdés
2014. febr. 16. 15:16
11/11 anonim válasza:
Oroszlán vagyok, és nem volt sok szexuális kapcsolatom, de egy Nyilas áll az élen... magához láncolt, valahogy senki sem tudja lekörözni...
A Mérleg nem volt rossz, de kicsit mintha csak a saját kielégülésére játszott volna végig, és nem volt az a tűz az ágyban vele.
Ikrekkel nem volt dolgom, a Vízöntő meg... fogalmazzunk úgy, nagyon ki akart dumálni a bugyimból, de először csak nevettem a próbálkozáson, majd inkább sírtam. Azt hitte nagyon jó, de szegény muki inkább ... a "hagyjuk, kerüld" kategória.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!