Melyik csillagjegyre illik leginkább a leírás? Férfiről van szó.
szabadúszó, független
magabiztos, néha öntelt
cinikus humora van
nehezen kötelezi el magát, de akkor nagyon odaadó
kitartóan udvarol a kiszemelt hölgynek
a szeretteit minden áron védelmezi
jó vezető
a feladatokat főleg racionálissan közelíti meg, de néha meggondolatlan
skorpió, oroszlán vagy még talán a mérleg is ilyen.
ezeket mondanám inkább
(12)
az ikreknek köze nincs ehhez, csak eleinte ezt játsza, hogy a kiszemeltjét maga mellett tudhassa, abban a pillanatban ha biztonságban érzi magát, már minden felelősséget leráz magáról ami család.Az ikrek csak kifelé játssza a tökéletes minta apát, és családfőt. Valójában mindig a társa az aki az oroszlánrészt csinálja.
Az ikrek pasi szeret villogni más eredményével, magáénak tudva azt, de ami melóba az kerül másra testálja. A humorral is igen gondban áll, mert sosem érti, és egy szimpla apró nevetést is gúnynak fog fel.
A skorpió sem ilyen. Mindkét szülőm skorpió és elég bizonytalanok. Csipkelődni, humorizálni szeretnek ugyan, de sosem hordják fenn az orrukat. A védelmezés az viszont stimmel, sokszor túlzásba is viszik. Racionálisnak sem nagyon racionálisak.
Szerintem inkább valami tüzes (kos, oroszlán) vagy levegő (vizöntő) jegy lesz az.
Gondolkodjunk hangosan és lépésenként, íme:
szabadúszó, független:
vízöntő, kos, ikrek, oroszlán
magabiztos, néha öntelt:
oroszlán, ikrek, kos, vízöntő
cinikus humora van:
vízöntő, oroszlán, ikrek, bak
nehezen kötelezi el magát, de akkor nagyon odaadó:
nyilas, kos, oroszlán
kitartóan udvarol a kiszemelt hölgynek:
rák, kos, oroszlán, skorpió
a szeretteit minden áron védelmezi:
ide felsorolhatnánk mindenkit, kivéve az ikreket
jó vezető:
kos, oroszlán, bak
főleg racionálissan közelíti meg, de néha meggondolatlan:
kos, nyilas
Úgy tűnik a kos és az oroszlán az, akit szinte mindenhova felsoroltunk, tehát kész is vagyunk.
Azt én is gondoltam, hogy nem vízjegyű, de inkább a vizöntőre vagy bakra gondoltam.
Ők viselkedtek hasonlóan a környezetemben. A túlzott magabiztosság mondjuk nem illett a bakokra, a vizöntők pedig nem annyira bújósak, mint ő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!