Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Akkor mi lehet a totemállatom?

Akkor mi lehet a totemállatom?

Figyelt kérdés

A kedvenc állatom a farkas. Egyszer volt egy érdekes álmom: egy téli erdőben álltam és láttam egy szürke farkast. Az közeledett felém, én meg leguggoltam elé és megöleltem.

Tegnap alvás előtt meditációval meg szerettem volna ismerni a totemállatom. Nem sikerült...Viszont ma éjjel is volt egy érdekes eset: álmomban mindvégig LEOPÁRD voltam, akinek elvették a bundáját és azt akartam visszaszerezni. (sikerült is) Tudom kicsit hülyén hangzik de nagyon érdekes volt... Akkor most a totemállatom farkas, vagy leopárd? Aki jártas a témában, kérem segítsen! Bár ha valaki azt írja marhapörkölt, azt se fogom lepontozni. ;)

2014. jan. 25. 11:38
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Off, de nekem ez új, hogy mindenkinek személyes totemállata van. Én úgy tanultam, hogy egy-egy néphez tartozik egy, nem mindenkinek saját :O Ezt honnan szedtétek?
2014. jan. 25. 20:54
 12/14 A kérdező kommentje:

8-as válaszoló neked nagyon szépen köszönöm, a többieknek meg feltennék egy igen nehéz kérdést: Hogy van nektek ennyi szabadidőtök? Vagy a trollkodás (ami szerény véleményem szerint inkább szánalmas mint nevetséges) a mai világban már munkának számít? Vagy csak erre izgultok rá, hogy hú de nagyot beszóltam a másiknak? Sajnálom, de nem tudom mit vétettem, hogy így lehordtatok... :D Imádom ezt az új színvonalat amit felmutat az oldal...Még egy kérdést se lehet kiírni trollok nélkül...Csak azt nem értem hogyha nem tudsz normálisan válaszolni vagy egyáltalán nem tudsz válaszolni a kérdésemre, akkor minek írsz? Ez jó élvezet??

Tipp: Szerezzetek barátnőt/barátot, higgyétek el sokkal jobban jártok! ;)

2014. jan. 26. 13:29
 13/14 anonim ***** válasza:
37%
Pontosan úgy van szabadidőnk trollkodni, mint ahogy neked ilyen totemállatos marhaságokkal foglalkozni ;)
2014. jan. 26. 13:44
 14/14 anonim válasza:

Mindannyian kedveljük az állatokat, közben nem biztos, hogy tudatában vagyunk annak: az állatok legközelebbi rokonaink, és lelki síkon nagyon közel állnak hozzánk. Erőt adó állataink, az úgynevezett totemállatok vigasztalóink, tanácsadóink, tanítóink és barátaink lehetnek.

Melyik álmodban érezted hogy kiteljesedsz: a farkas vagy leopárd?

2014. febr. 1. 14:05
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!