Mit jelent, ha a Jupiter és a Szaturnusz is egyazon házban áll valakinek a horoszkópjában?
Mindenkinek belép valamelyik házába, illetve valamelyik jegybe a Szaturnusz. Nem egészen értem amit írtál.
???
Én úgy értettem a kérdést, hogy ha a Szaturnusz ugyanabban a házban, mint a Jupiter. Hát vagy ugyanabban a jegyben.
Pl. ha mindkettő a 12-es házban van...
Kedves Kérdező,
melyik jegyben és hány fokon állnak?
Optimális esetben a Szaturnuszt jegyben éljük, s nem visszük le anyagi szintre (ház szintre), hiszen ott csak lemondatásban, korlátban tudjuk megélni.
A Jupiter azonosultat azzal a házzal, ahol áll, s ott tudunk kiteljesedni. A 12 házban, ez jelenti az elzárt intézeteket, spiritualitást, egó ellenes helyzeteket, stb. Tehát lehet vki ápoló, orvos, börtön őr, szerzetes, apáca stb. Persze az is analógia, hogy krónikus betegségben szenved. (Ez az élethelyzet akkor jön, ha nem éli a 12. ház más analógiáját). És persze lehet a másik oldalon is, mint börtönben elítélt stb.
Ez a szeretők háza is, mint titkos kapcsolatok, illetve mint a szexualitás élvezete (8.ház 5. háza), tehát a szeretőkkel való örömszerzést is mutatja. Az ilyen állással rendelkezőknek gyakran felkínálja a Sors, hosszútávon a szeretőt, tehát titkos partnert, vagy olyan kapcsolatot amiben a szexualitás dominál, s nem a párkapcsolat (8.ház 5. háza).
Valamelyik analógia megjelenik majd, a szülött döntéseinek függvényében.
S ha a Szaturnuszát nem tudja a feladatok szintjén (szellemi szinten), tehát jegyben élni (pl. Kos Szaturnusszal másokért harcol), akkor anyagi szinten hoz korlátot. Tehát szaturnikus módon jelenik meg a 12. ház megélése, mondjuk baleset miatt kerül kórházba, csontrendszeri betegség, otthagyja szeretője, stb.
Üdv, Csaba
És persze akkor is megjelenik majd a jupiteri azonosultatás (12.házas Jupiter), csak már egó ellenes analógiában.
Üdv, Csaba
"Ez a szeretők háza is, mint titkos kapcsolatok, illetve mint a szexualitás élvezete (8.ház 5. háza), tehát a szeretőkkel való örömszerzést is mutatja. Az ilyen állással rendelkezőknek gyakran felkínálja a Sors, hosszútávon a szeretőt, tehát titkos partnert, vagy olyan kapcsolatot amiben a szexualitás dominál, s nem a párkapcsolat (8.ház 5. háza)."
Ezt igy meg nem hallottam. Nekem meg van rakva szepen a 12., de nalam inkabb az 5-tol a 8., vagyis az eletoromokrol valo lemondas, vagy kenyszeru megfosztottsag (tobbnyire az utobbi).
Nekem nem kinalta fel a sors a szexualitast, inkabb annak hianyat.
40F truecel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!