Ti ismertek olyan embert, akinek skorpió a horoszkópja és nem köcs*g?
Annyira bírom azokat, akik magukról azt állítják, hogy nem köcsögök, kaptatok már visszajelzést a baráti zónátokon kívülről?Ha igen, akkor kaptatok eleget?Csak, mert a közvetlen környezeted nem gondol köcsögnek, attól még lehetsz egy nagy paraszt.Nem egy embert ismerek, aki jó fej a környezetével, közben meg egy világi ..... :)
Kérdéshez visszatérve biztos ismerek, nem vagyok tisztában mindenkinek a csillagjegyével a környezetemben, de nagyon sok ellenpélda is akad, mert ismerek 1-2 skorpiót és ők köcsögök.
Persze Micimackó, Predátor bácsi... A zord kaszás.
De te nem éled meg a holnapot.
Van egy halkszavú srác, akit ugyan nagyon nem ismerek, de mindig nagyon kedves volt velem és segítőkész. Ő éppen skorpió.
Viszont rajta kívül a többi skorpió ismerősömről megállapítottam, hogy jobb elkerülni őket, mert ok nélkül tesznek rosszat másoknak, nagyon szemetek. Ja, ők egyébként nő neműek.
Elképzelhető, hogy a férfi skorpiók nem annyira "k.csögök".
Valamelyik oldalon olvastam, hogy a skorpiójegyűek lényében alapvetően benne van az ártani akarás, ők akkor érzik magukat a legjobban, ha a környezetük szenved.
Szerintem egyáltalán nem őszinte jegy, rengetegszer manipulálnak másokat, úgy tesznek mintha néha együtt tudnának érezni, mert amúgy mély érzésűek, belelátnak másokba csak ahelyett, hogy segítenének másokon, inkább kihasználják, hogy tudják mi a gyengéje és undorító módon hátba szúrják.Akik lelkileg szenvednek valamiért, azokat lenézik.Én azt tapasztaltam, hogy szeretnek kötözködni, mindenkinek megmondják a tutit, bezzeg fordított helyzetben,ha őket éri kritika, akkor bosszúállók lesznek.Egyébként , akiben ennyire benne van a bosszúvágy csak, mert egy kis kritika érte vagy sérelem, azt inkább gyengének mondanám, mint erősnek, mert nem tudja magában feldolgozni..Természetesen nem erre alapozom a többi skorpió jegyet, de akikkel eddig találkoztam elég nehéz esetek voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!