Skorpió hölgy, mit szólnál ha?
Ha megkérdezném, ismerkednél-e velem?
A viccet félretéve örömmel megismernék egy skorpió hölgyet, (komoly kapcsolat céljából, melynek barátság a kezdete) aki képes megérteni és érzékeny, érzéki, és hűséges társa tudna lenni egy halak férfinek.
Azért a skorpió a lényeg, mert egyszerűen úgy tapasztaltam, hogy igazán csak egy skorpió nő tudott elfogadni életemben úgy, ahogy vagyok és számomra ők azok, akikkel le tudnék élni egy életet:) 23/F
A skorpió nő halak pasi jó páros, én is skorpió vagyok a barátom pedig halak.
viszont sok skorpió nem szereti, ha nála kezdeményeznek. Unják a sablonos dumákat, nagyon eredetinek kell lenni, vagy nem kezdeményezni, semlegesnek lenni, mert az izgatja őket.
A skorpió azt szereti ha ő a vadász, még ha nem is így van, csak úgy tűnik.
Ha megtetszel egy skorpiónak az kiszemel és úgyis keresni fog. Egy beszélgetés kezdetnek nem rossz, de nem szabad azonnal elhívni randira, mert akkor számára azonnal megölöd az izgalmat.
Egyébként a skorpió azért is szereti a halakat, mert a halaknak nagyon bonyolult a személyisége és szinte sosem lehet teljesen megismerni, tele van meglepetéssel. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!