Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Honnan tudhatom meg, hogy a...

Honnan tudhatom meg, hogy a gyerekeim kristály, vagy indigó gyerekek-e?

Figyelt kérdés
2013. dec. 16. 16:40
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
Ha indigógyerek akkor megfogja a papirt, ha meg kristály akkor nezehen törik.
2013. dec. 16. 17:57
 12/25 anonim ***** válasza:
100%

ezt orvos mondta, vagy inkább vmelyik szomszédasszony?

mert egy orvosi diplomás embertől azért ez erős lenne:)

2013. dec. 16. 17:57
 13/25 Szecsői Tibor ***** válasza:
92%

"mert egy orvosi diplomás embertől azért ez erős lenne:)"

Tartok tőle, hogy feltétlenül. Olyan orvosok is vannak, akik komolyan foglalkoznak homeopátiával.

2013. dec. 16. 18:30
 14/25 anonim ***** válasza:
17%

Nem értelek benneteket. Azt képzelitek, hogy minden csak a hármas dimenzióbeli materiális világ? Nem olvastok ufómagazint?

Kérdező, olvasd el ezt, innen megtudod a tutit: [link]

2013. dec. 17. 12:23
 15/25 Szecsői Tibor ***** válasza:
89%

"Nem olvastok ufómagazint? "

De, azóta, amióta Kretént nem lehet kapni. Bár annyira azért nem vicces.

2013. dec. 17. 14:37
 16/25 anonim ***** válasza:
Indigó,kristály,meg mit tudom én még milyen marhaságokat az ezoterikus megmondók találták ki,hogy legyen ilyen téma,mert akkor lehet róla könyvet írniuk,előadásokat tartaniuk,s ebből szépen megélnek!Mert hiszékeny emberek mindig voltak,s mindig is lesznek!Akkor eszerint én egy indigó,vagy kristály,stb. gyerekből felnövő felnőtt vagyok.Akkor most mire vagyok képes?Tudja valaki?Mert én nem tudom!De azt tudom,ha az én gyerekemre ilyet mondana egy orvos,már nem bíznék meg benne!
2013. dec. 21. 08:18
 17/25 anonim ***** válasza:

" Olyan orvosok is vannak, akik komolyan foglalkoznak homeopátiával."

Ez most hogy jött ide? A homeopátia tényleg működik. Ez az indigó kristály pedig hülyeség...

2013. dec. 23. 15:16
 18/25 Szecsői Tibor ***** válasza:

#17 Úgy jött ide, hogy az eredeti homeopátia is hülyeség. Van pár cucc, amit patikában lehet kapni homeopátiás készítmény néven, ám tartalmaz hatóanyagot. Csak ráírják, hogy homeopátiás, mert ez olyan kulcsszó, mint a rezgésszám, sok ember megkajálja. Erről el tudom képzelni, hogy hat, de ez nem igazi homeopátiás szer.

Olyan viszont nem létezik, hogy egy hatóanyagot 1:10^100-os aránnyal felhígítasz, és a víz "emlékezni" fog, úgyhogy továbbra is hat. Ezt hívják placebohatásnak, illetve hazugságnak.

2013. dec. 23. 17:28
 19/25 anonim ***** válasza:

"Ezt hívják placebohatásnak, illetve hazugságnak."

Felőlem TE annak hívod aminek akarod. Téged a működés érdekel, engem az eredmény.

2013. dec. 23. 17:35
 20/25 Szecsői Tibor ***** válasza:
#19 Pontosan, engem a működés érdekel. És miért? Mert nem szeretem, ha az emberekről pénzt húznak le ilyen dolgokkal. Örülök, ha vannak olyan emberek, akiket meggyógyított a homeopátia, tényleg, de az akkor is placebo, amiért pénzt kérni pofátlanság.
2013. dec. 23. 19:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!