Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Miért hiszi magát minden...

Miért hiszi magát minden Vízöntő olyan megcáfolhatatlanul okosnak?

Figyelt kérdés
2013. dec. 4. 22:59
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
a vizontok altalaban nagyon kulonbozoek. de en mindig talalok olyan jellemvonasokat,amikbol rogton kiszurom a csillagjegyuket :)
2013. dec. 6. 18:50
 22/29 anonim ***** válasza:

Nyilasként sok közös vonásom van a vízöntővel, viszont nem tudnék vele egy fedél alatt élni két dolog miatt:

- annak ellenére, hogy sokat szokott olvasni és tájékozódni, nagyon buta természete van éles, komoly helyzetekben pont akkor, amikor cselekedni kellene;

- könyörtelennek, már-már skorpiós sze..étkedésnek tartom azt, ahogyan viselkedik, amikor pénz szagot érez. S ugyanakkor addig beszél és beszéltet másokat, akár órákon-napokon keresztül, ameddig meg nem érzi a pénz és a lehetőségek szagát.

Biztos van kapcsolódás az egymás melletti jegyek között, ugyanis a halakra és a bakra is nagyon jellemző ez az utóbbi.

2013. dec. 9. 21:52
 23/29 A kérdező kommentje:
a skorpios szemetkedessel meg a penzehseggel egyezek... bar en ezt a penz dolgot halaknal meg bakoknal nem vettem eszre, mondjuk errol irhatnal bovebben, erdekes
2013. dec. 10. 15:58
 24/29 anonim válasza:
mert okosak vagyunk b. meg
2014. jan. 13. 13:59
 25/29 A kérdező kommentje:
és szerinted azzal teljes a kör? :D
2014. jan. 13. 14:29
 26/29 anonim válasza:

Mert ez az igazsag!!

Vizonto voltam:pp

2014. jan. 19. 23:58
 27/29 anonim ***** válasza:

Én Vízöntő vagyok és úgy mondanám hogy nehezen tudom elviselni az igazságtalanságot, a hazugságot, mások hülyítését, becsapását. Mondjuk ha valaki azt hajtogatná hogy 2×2=5, akkor bizonyára megpróbálnám meggyőzni a valóságról, hogy az 4. Ettől lehet hogy az illető azt hiszi hogy én okosnak hiszem magam, de én csak a valóságról tájékoztattam.

Ugyanakkor ma kutatóként örülni szoktam ha netán előfordul hogy mások okosak és azzal továbbléphetek munkámban. Érdekességképpen két komolyabb esetben mindkettő Vízöntő volt.

2014. febr. 20. 18:49
 28/29 anonim ***** válasza:

A 11-es válaszban a kérdező azt írta hogy lenézünk másokat.

Én Vízöntőként akkor érzem úgy hogy lenézek valakit, ha nagyon bizarrul vagy ésszerűtlenül gondolkodik vagy cselekszik.

Egy példa: Ismerek egy házaspárt aki 28 négyzetméteres albérletében két gyerek mellé még három nagytestű kutyát is tart. Amik az ugatással folyton zavarják a szomszédokat, például akik odahaza dolgoznak vagy a kisgyerekük aludni szeretne. És a saját gyerekeik sem tudnak jól aludni tőlük. És miután többször felhívtuk a figyelmüket arra hogy panelban egy kis szobában 4 fő mellé nem célszerű a három kutya, rá sem hederintett. Most őszintén, Te nem nézed le őket amiért hiába tanácsolnak nekik jót? Nem érzed úgy hogy Te okosabb vagy náluk mert te nem alszol egy ágyban három kutyával és nem ugatnak melletted egész nap?

2014. febr. 20. 19:10
 29/29 A kérdező kommentje:
ez a pelda helytall.
2014. febr. 22. 00:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!