Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Miért hiszi magát minden...

Miért hiszi magát minden Vízöntő olyan megcáfolhatatlanul okosnak?

Figyelt kérdés
2013. dec. 4. 22:59
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
a kevés empátiával egyezek. azzal viszont nem, hogy "azért, mert tényleg ilyen okosak vagytok". egy csomó vízöntőt ismerek, és az első pillanattól kezdve leesik, hogy melyik csillagjegy... mondaniuk se kell... épp ez az érdekes az egészben, hogy okosak vagytok, de a saját gondolkodási rendszereteken belül (ami szinte csak racionalitáson alapul, semmi máson... érzelmekről szinte szó sincs)... ez, hogy az igazatok szinte csak a saját gondolkodási rendszereteken belül valós, onnan látszik, amikor valaki valamit mond nektek saját magáról, és ti ez mögé próbáltok látni. mivel nem tudjátok csak elfogadni azt a következtetést, hanem a másik orra alá is akarjátok dörgölni, természetesen a "tökéletes kikövetkeztetést" (nem ráérzést) kissé okoskodósan odalökitek a másiknak, tudatva vele, hogy "nesze, megvagy, rajtam nem tudsz kifogni, én-egy-vízöntő-vagyok". innentől kezdve lovon érzitek magatokat, a másikat lenézitek, de eszetekbe se jut, hogy a következtetésetek milyen messze jár a valóságtól. és pont itt a probléma. ahelyett, hogy elfgoadnátok egy másik opciót, vagy esetleg az igazat, amit a személy elmond nektek a következtetésetek után, és bebizonyosdNA, hogy tévedtek, ti rögtön bélyegeztek, hogy akkor ez az ember hazug. És ki lesz a becsületes, az igaz, a hű, és a valódi, gerinces ember? Hát a vízöntő. De természetesen csakis a saját szemében. :) Mert emígy csak annyi történik, hogy még jobban elrugaszkodott a földtől, és az orra a szíriusz csillagképet súrolja, gy fenn hordja.
2013. dec. 5. 08:36
 12/29 anonim ***** válasza:
Empatikus vagyok és nem hordom fent az orrom, ez csak a látszat, mivel a vízöntő nehezen mutatja ki az érzéseit, ezért tűnik ilyennek, az igaz, hogy befolyásolni szinte nem lehet.
2013. dec. 5. 08:59
 13/29 intrepid ***** válasza:
87%
Egy vízöntő nem idomítható! Nagyképűek vagyunk, de van is mire!
2013. dec. 5. 11:19
 14/29 anonim ***** válasza:
anyósom vízöntő. mindent jobban tud mindenkinél, mindenre nála van a jó megoldás, minél idősebb, annál inkább ,mert még a kor=tapasztalat=tudás tudata is egyre nagyobb. ettől függetlenül nem rossz indulatú (legalábbis velem), meg jószívű is, szóval csak fárasztó, de én ráhagok mindent, hadd higgye, hogy ő fújja a passzátszelet. vitatkozni nem érdemes, mert zokogásig sértődik. ezt már meguntam az éve folyamán, ráhagyom amit okoskodik...
2013. dec. 5. 11:22
 15/29 A kérdező kommentje:
hogy nem lehet befolyásolni, az szinte biztos. nagy energiák ezek, mindenképp. aki meg fennhordja az orrát, mert van is miért, majd egyszer jó nagyot koppan, de én előre szóltam. :D anyós meg, gratulálok, ha sikerült valamiféle megoldáshoz jutnod! anyóst talán és is el tudnék visélni, de hogy egy vízöntő legyen a párom, kössz, kihagyom :D
2013. dec. 5. 11:29
 16/29 anonim ***** válasza:
Mert azok vagyunk, ennyi, ha tetszik ha nem.
2013. dec. 5. 14:25
 17/29 A kérdező kommentje:
dehogy vagytok :)
2013. dec. 5. 19:39
 18/29 anonim ***** válasza:
horoszkóp hókusz-pókusz
2013. dec. 5. 20:18
 19/29 anonim ***** válasza:
100%

A vízöntők az egoizmusukról híresek, főleg a pasik :-D ettől függetlenül lehetnek jó emberek.

Nyilas lány

2013. dec. 5. 22:22
 20/29 anonim ***** válasza:
Magában csak a napjegy alapján nem lehet minden vízöntőt egy kalap alávenni, mi háraman voltunk vízöntők egy munkahelyen és mindhárman teljesen mások. A többi bolygóállás és az aszcendens is befolyásolja a természetet, fura is lenne ha minden ember 12 féle lenne csak.
2013. dec. 6. 14:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!