Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Melyik a legkitartóbb csillagj...

Melyik a legkitartóbb csillagjegy?

Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogyha például egy szerelem reménytelen, milyen csillagjegyű emberek tartanak ki a legtovább?

2013. nov. 28. 21:52
1 2 3
 11/28 Tuber Frontale válasza:
Bár én nem hiszek az ilyenben, nekem volt egy oroszlán ismerősöm, akinél kitartóbb embert (főleg szerelem terén) én még nem ismertem. :)
2013. nov. 29. 20:13
 12/28 anonim ***** válasza:
50%

Én a fix jegyek közt láttam átlagosan több kitartót,oroszlán,bika.

Én nyilas vagyok,ami nem valami kitartó,már ami az ismerőseim illeti,de ez rám nem igaz,mert én iszonyatosan megszállottan kitartó vagyok a a karrieremben,már 15 év van mögöttem.és semmi nem térít le pedig sok skorpió és oroszlán megpróbált betenni,de hiába.

Azon csodálozom,hogy ennyien írták az ikreket,szerintem kitartás szinjén tök átlag.Én sok ikereket bevonzottam és legkevésbé sem az volt az általános tulajdonságuk,hogy kitartó.Talán inkább,hogy az érdeklődésük állandó.De nekem egy szeretetreméltó jegy,de gyenge,nem tudják magukat annyira érvényesíteni,mert mindenfelé húznak.

Na jó,én csak az általános tapasztalataim írtam le,hisz,mint írtam én is elütök a jegyemtől.

2013. nov. 29. 20:45
 13/28 QueenRavenna ***** válasza:
24%
Bika
2013. nov. 29. 21:42
 14/28 anonim válasza:
16%

szerintem a kos és az ikrek

kos: mert ált. a legtöbb dolgot hamar feladja, szenvedélyes és a kapcsolatokban kitartó...

ikrek: odaadó és feltétel nélkül szeret, de ha elégedetlen szerintem hamar feladja...

(ezt onnan is veszem hogy a családban és kos, anyám ikrek, és rengeteg közeli ismerősöm is és illik rájuk ez)

2013. nov. 29. 22:07
 15/28 anonim ***** válasza:
Utolsó,te most magad ellen beszélsz,mindkét megemlítettednél az magyaráztad,hogy a legtöbb dolgot hamar feladja??Te ezek után kíváncsi vagyok melyik jegy vagy???
2013. nov. 29. 22:12
 16/28 anonim ***** válasza:
46%

Kitartóbb? Miben??? Ez egyáltalán nem mindegy!

-Vannak olyan dolgok, amelyek csak rajtunk múlnak, más nem nagyon tud belezavarni/belejavítani.

-És vannak olyan dolgok, amelyek már egyáltalán nem csak rajtunk múlnak, hanem alkalmazkodnunk kell másokhoz, együtt kell működnünk másokkal, le kell győznünk másokat, különben nem valósul meg amit szeretnénk.

Eszerint az olyan dolgokban, ami csak rajtunk múlik, abban a NYILAS az, aki nagyon kitartó! Mert eltervezi, és mivel nem zavar be más, így a lelkesedésével meg is valósítja az adott dolgot.

De már a második kategóriában pl. a nyilas egyáltalán nem kitartó, ugyanis ő szereti az igazságot, becsületet, a verseny és egymás legyűrése helyett a megegyezést, megbeszélést. De sajnos mivel más nem így működik, hanem mások letiprásával szeret célt érni, így a nyilas inkább menekül az ilyen helyzetekből, azaz nem érdekli a kitartás, csak legyen béke, nyugalom.

Szóval általánosságban ő nem kitartó.

Viszont a szerelemben nagyon! Ezért hogy ki a legkitartóbb, passz. De!

A szerelemben melyik jegy a legkitartóbb? Hát a nyilas! Nagyon szerelmes és hűséges típus. Éveken képes az értelmetlen reménytelen szerelemre is...

A tanulásban melyik jegy a legkitartóbb? Bak...

Sportversenyeken ki a legkitartóbb? Oroszlán és kos, mert szeretnek versenyezni és nem bírják elviselni, ha más győz.

Munkakeresésben ki a legkitartóbb? Az ikrek! Mert a sikeres munkakereséshez nem az őszinteség kell, hanem a szerepjáték! Az ikrek mesterien előadja magát úgy, hogy teljesen mást gondolnak róla, mint ami ő valójában. És mivel ő tudja mi a nyerő manipuláció adott helyzetben, így élvezi az ilyet, és ha nem is jön össze rögtön, nagyon kitartó és sosem adja fel. Egyébként szerelemben az ikrek egyáltalán nem kitartó...

Érted?

2013. dec. 2. 10:54
 17/28 anonim ***** válasza:
A rák: iszonyú kitartással ad fel mindent, amibe csak belefog.
2013. dec. 2. 11:23
 18/28 anonim ***** válasza:
16.van igazság abban,amit leírtál,hogy ki miben a kitartóbb.
2013. dec. 2. 13:54
 19/28 A kérdező kommentje:
Esetleg a skorpióról valaki tud még valamit? Ők mennyire kitartóak? Amúgy köszönöm a válaszokat. :)
2013. dec. 2. 19:30
 20/28 anonim ***** válasza:
én skorpió vagyok és hihetetlenül kitartó vagyok. Ismerek még skorpiókat, ők is azok. :)
2013. dec. 3. 03:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!