Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Tűz jegyűek között (Oroszlány,...

Tűz jegyűek között (Oroszlány, Nyilas, Kos) lehetséges a hosszú távú őszinte szerelem, kellemes házasság, kapcsolat, vagy csupán szexuálisan gerjesztik egymást évekig?

Figyelt kérdés

2013. nov. 26. 20:45
1 2
 11/13 anonim válasza:
96%
én kos fiú vagyok és én ha szeretek valakit akkor szeretem és nem csalom meg aki meg ezt hiszi h horoszkóp alapján el lehet dönteni üzenet: MARHASÁG
2013. dec. 18. 20:06
 12/13 anonim ***** válasza:
Kos vagyok, es teny, hogy nagyon fontos a szex az eletemben (sokszor volt szakito indok nalam az, ha valaki nem hozza allandoan a maximumot az agyban) , viszont vegtelenul romantikus es erzelmes vagyok es imadom a gyerekeket. Altalaban inkabb belem szeretnek hamarabb, mint en barkibe is, nem vagyok az a vegletekig ragaszkodo tipus, ha valaki nem olyan, mint amilyet elvarok, nem veszem komolyan, es kepes vagyok megcsalni vagy rogton ott hagyni. Van bennem egy fajta "nekem csak a legszebb legokosabb legjobb kell" tortetes, es nem felek a radikalis valtoztatastol, foleg, hogy tudom, mennyi emberrel tudok meg az eletem soran megismerkedni. Ennek ellenere nem tartom magamat megbizhatatlannak, mert ha van valami, rogton mondom, en nem tudom atverni az embereket - es nem is akarom. Utalom a szarkavarast, a hazugsag legkisebb formajat megvetem, szoval ebbol a szempontbol sokkal megbizhatobbnak tartok egy tuz jegyut barmennyire is erzelmes es ragaszkodo viz jegyunel, mert azok altalaban szeretik megmasitani a dolgokat es felrebeszelni, tagadni, ferditeni. En vagyok annyira bator, hogy kialljak a sajat igazamert, meg ha masnak fajdalmat is okozok vele. Az idealis hazassagot veget nem ero vaggyal, szellemi baratkent es megerto tarskent kepzelek el, akivel kozos tarsasagunk van, es mindent tudunk egymasrol, nincsenek titkaink, megsem kerjuk szamon egymast, mert mindketten megbizunk a masikban. De akkor megyek es oda, ahova es amikor en akarok. Nem tudom elkepzelni az eletemet vitak nelkul, a tuz jegyuek mar csak ilyenek... De inkabb vezetenem le a felesleges energiaimat a ferjemmel egy kozos kirandulasban, minthogy mas karjaiba rohannek. Tutyimutyi, unalmas, befolyasolhato, tulerzekeny ember nem valo egy tuz jegyunek... En a bevallalos, megis nyugodt es megbizhato emberekhez vonzodom, es elkepzelhetetlennek tartom, hogy megcsaljak egy olyan embert, akivel kolcsonosen tiszteljuk egymast. A legjobb baratnom nyilas, es kb ugyanez a velemenye a dolgokrol, csak neki kicsit fontosabbak a kulsosegek (penz, munka, oltozkodes) , mint a tobbi embernek. De senkivel nem jatszik, nem veri at a ferfiakat, tiszta lapokkal jatszik, szoval tudni lehet, mire szamitson az ember.
2014. okt. 21. 19:15
 13/13 anonim válasza:
Szia Oroszlán vagyok, könnyen szakítok, több kapcsolatom volt már 99%-ban én szakítottam. Mi sok esetben magunkra gondolunk és ridegek vagyunk. Néha vérfagyasztóan arrogánsok. Remélem segítettem!
2021. nov. 19. 22:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!