Csak szerintem borzasztó ez az egész horoszkóp?
Én is skorpió vagyok :) Nem sokat veszek észre magamon a jellemzőkből, csak néhányat, de azt sem olyan durván. Érdekes világ lenne, ha mindenki olyan lenne mint ahogy a horoszkópja azt megírja.
Hát elég szűklátókörű lehet, vagy nem is tudom mit mondjak rá, aki előítéletes volt veled emiatt.
Amúgy párom járt így még régebben, egy csaj azért utasította el a járási szándékát, mert, hogy a bika és az ikrek nem illenek össze....
XDXD
Rá se ránts az ilyenekre :)
Ó,hogy mennyiszer jött már a megdöbbenő reakció a jegyem hallatán!Ugyanis vízöntő lennék (ha igaz lenne a sztori) ,és az a jópofa hiedelem él hogy én,és az összes vízöntő hazudós,okoskodó,a másikat sárba tipró jegy!
Mert ez annyira nem jellemző más emberekre,á dehogy!Igen kérdező,átérzem.
Van, akik hisznek benne és fontos számukra. Ezzel mi a bajotok úgyse fogják azt mondani hogy ,,igazad van hülyeség".
Én nem is tudom a horoszkópomat mert pont hogy nem érdekel. És engem se (mint ahogy mi őket se) tudnak meggyőzni, hogy tök király, meg igaz, amit írnak bizonyos jegyekről.
Számomra annyit jelentene, hogy részt vesztek egy hihetetlenül ostoba tömegtéveszmében, ami azon a még ostobább hiten alapul, hogy a csillagok aktuális állása meghatározza az adott személy életét és személyiségét.
Te és a barátaid egy csapat evolúciós zsákutca vagytok.
Bocs, de hogy te Skorpió vagy, az nem a horoszkóp. :D
Kb. heti egyszer lépek be ide és mindig olvasok valami eszméletlen hülye kérdést. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!