Akik párkapcsolati horoszkóppal kapcsolatos kérdést tesznek fel, vajon mit tesznek a válasz után?
A legtöbben nem veszik ezt olyan komolyan, mint ahogy te leírod. Ennyire ne legyél zöldfülű!
Ez a horoszkóp inkább csak valami kapaszkodó egy átlag embernek, vagy csak játék. Aki véresen komolyan veszi, az beteg...
Aki párkapcsolatban él, és kérdez, az vagy csak arra kíváncsi, hogy tényleg oka a jó kapcsolatának, hogy összeillik a párjával a horoszkóp szerint, ez egy játék. Vagy ha rossz a kapcsolata és bizonytalan a párjában, akkor utánanéz, hogy vajon a horoszkóp szerint mi az ami bukatója lehet a kapcsolatuknak, és érdemes-e eszerint változtatni, ebben nincs semmi rossz. Az persze megint beteges, ha a horoszkópra fogja a rossz viszonyt...
Ha valakinek még nincs párja, kinézett esélyes sem, akkor csak puszta kíváncsiság, pótcselekvés.
Ha valaki épp ismerkedési fázisban van, de még nem tud mindent az illetőről, viszont fülig szerelmes, akkor meg szintén csak egy kapaszkodó, egy játék, hogy utána olvas a horoszkópjuknak... És ha jókat írnak, akkor nagyon örül.
Minden komolyabb alámerülés a horoszkópban az már beteges...
Én is kérdeztem már ilyen összeillős horoszkópos dolgot, én pl azért kérdeztem mert nagyon sok oroszlán csillagjegyű ember vesz körül (családba és családon kívül is ) és tisztára ugyan olyanok belsőleg, ami nekem érdekes hogy még a testfelépítésük is hasonlít persze lehet hogy ez csak egy puszta véletlen, nem lehet tudni de én ezen csak mosolyogni szoktam. Ami a lényeg hogy úgy vettem észre hogy akiket vonzónak találok(fiúk) azok eddig oroszlán csillagjegyűek voltak, persze nem úgy ismerkedtem hogy oroszlán vagy bírlak, hanem ez utólag derült ki.:)és ezért szerintem érthető volt a kíváncsiság hogy vajon másnál is így van-e :D
ezzel azt akartam mondani hogy a legtöbb ember normális és csak kíváncsiságból kérdez ilyeneket ergo nem így dönti el hogy kit válasszon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!