"8 járólábuk van, mint a pókoknak. Megnyúlt potrohuk végén méregtüske van, amiben erős mérget tárolnak. Takarékoskodniuk kell, mert a méreg lassan termelődik újra. A méregtüskét egyrészt védekezésre használják, másrészt hogy megöljék zsákmányukat, például a pókokat, rovarokat és apró gerinceseket. Első pár lába ollóvá alakult az évmilliók során."
via [link]
Pontosan ahogy a 6-os írta magáról,egy gonosz,áskálódó,parazita sza.r jegy,és kicsit zavarban vannak,hogy nagy szeretetnek nevezik a vérszívó,másikat megfojtó kullancsszerű vagy legyen polipszerű tapadásukat.
Azonkívül mindenbe bele akarják ásni magukat,ami a másik dolga,ezt is szeretetnek nevezik,pedig nem az,de nekik ne félj van sok tisztességtelen titkuk a másikkal szemben...
utolsó te neked biztos rossz tapasztalatod lehet egy skorpióval:DD
Én skorpió vagyok, akaratos és kitartó, nagyon tudok szeretni, könnyen megsértődök, néha nagyon bunkó tudok lenni.
Skori csillagjegyű vagyok (11.21.), és mondhatni, ki vagyok békülve ennek az árnyas és napos oldalaival egyaránt. Legalábbis azzal, amit én megtapasztalok belőle, mert a leírások alapján mindenre lehet számítani egy skorpiótól, csak jóra nem.
Nekem a szerelem egyúttal baráti kötődést is jelent, sőt, leginkább arra épül az egész. Nem élek meg poklokat meg mennybe emelkedéseket, egyszerűen csak szeretek és kész.
Kiteljesedni főleg a művészetekben (írás, zene) és a tudományban tudok, de nagyon szeretem a társaságot és a kötetlen beszélgetéseket is.
Nagyon fiatalon eléggé problémás voltam, mert csak a sulinak éltem, és senki nem érdekelt, aztán gimi kezdetekor átcsaptam a másik végletbe, aztán pár éve kialakult a balansz az életemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!