Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Milyen tulajdonsága van egy...

Milyen tulajdonsága van egy nő Skorpiónak?

Figyelt kérdés

2013. nov. 21. 20:35
 1/10 anonim ***** válasza:
71%
Ne akard tudni:D Akár nap, akár asc-ű az egyed:)
2013. nov. 21. 20:44
 2/10 anonim ***** válasza:
41%
Amilyen a többinek.
2013. nov. 21. 20:53
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
az csak attól függ, hogy mit ír a legújabb nők lapja ezotéria rovata
2013. nov. 21. 20:54
 4/10 anonim ***** válasza:
36%
Nyolc lába van.
2013. nov. 21. 21:19
 5/10 anonim ***** válasza:
65%

"8 járólábuk van, mint a pókoknak. Megnyúlt potrohuk végén méregtüske van, amiben erős mérget tárolnak. Takarékoskodniuk kell, mert a méreg lassan termelődik újra. A méregtüskét egyrészt védekezésre használják, másrészt hogy megöljék zsákmányukat, például a pókokat, rovarokat és apró gerinceseket. Első pár lába ollóvá alakult az évmilliók során."

via [link]

2013. nov. 21. 21:54
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Skorpió az aszcendensem, ráadásul erősebb, mint a napjegyem. Szóval sokat tudok a jegyről. + nő vagyok :D Tehát. Érzem, amit más érez egy adott szituációban, illetve szeretem másoknak a gyenge pontjára tapintani és uralni a lelküket. :D Furán hangzik, de ez van... Bosszúálló vagyok, akik közel állnak hozzám azokat nagyon szeretem. Párkapcsolatban változó vagyok, valamikor kedves valamikor pedig bunkó (ugyanazzal a személlyel). Szóval a szeretlek gyűlöllek között ingadozok, de nem azért, mert összevesztem vele, hanem mert így izgalmasabb. Szeretem a feszültséget. Paradox és szélsőséges ember vagyok (szexualitásban is).
2013. nov. 26. 18:12
 7/10 A kérdező kommentje:
6-os válaszoló köszi ilyen válaszra gondoltam
2013. nov. 29. 21:41
 8/10 anonim ***** válasza:
27%

Pontosan ahogy a 6-os írta magáról,egy gonosz,áskálódó,parazita sza.r jegy,és kicsit zavarban vannak,hogy nagy szeretetnek nevezik a vérszívó,másikat megfojtó kullancsszerű vagy legyen polipszerű tapadásukat.

Azonkívül mindenbe bele akarják ásni magukat,ami a másik dolga,ezt is szeretetnek nevezik,pedig nem az,de nekik ne félj van sok tisztességtelen titkuk a másikkal szemben...

2013. nov. 30. 17:06
 9/10 anonim ***** válasza:
65%

utolsó te neked biztos rossz tapasztalatod lehet egy skorpióval:DD

Én skorpió vagyok, akaratos és kitartó, nagyon tudok szeretni, könnyen megsértődök, néha nagyon bunkó tudok lenni.

2013. dec. 3. 04:51
 10/10 anonim válasza:

Skori csillagjegyű vagyok (11.21.), és mondhatni, ki vagyok békülve ennek az árnyas és napos oldalaival egyaránt. Legalábbis azzal, amit én megtapasztalok belőle, mert a leírások alapján mindenre lehet számítani egy skorpiótól, csak jóra nem.

Nekem a szerelem egyúttal baráti kötődést is jelent, sőt, leginkább arra épül az egész. Nem élek meg poklokat meg mennybe emelkedéseket, egyszerűen csak szeretek és kész.

Kiteljesedni főleg a művészetekben (írás, zene) és a tudományban tudok, de nagyon szeretem a társaságot és a kötetlen beszélgetéseket is.

Nagyon fiatalon eléggé problémás voltam, mert csak a sulinak éltem, és senki nem érdekelt, aztán gimi kezdetekor átcsaptam a másik végletbe, aztán pár éve kialakult a balansz az életemben.

2013. dec. 15. 19:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!