Mindenhol mást írnak a Szűz férfi - Nyilas nő párkapcsolatáról, van ahol jót, van ahol rosszat, és a horoszkópos könyvem sem érinti elég mélyen ezt a témát.2 Szűz volt eddig az életemben, tök mások. Ennyit számít az aszcendens?
Nyilas nő vagyok Bak aszcendensel.
Első párom Szűz csillagjegyű Oroszlán aszcendenssel, na hát abban a kapcsolatban aztán minden volt, megalázás, megcsalás, mindez 3 és fél éven keresztül. Már évek óta külön vagyunk, mégsem tudom 'lekaparni' magamról, olyan, mintha birtokolni akarna.
A jelenlegi párom szintén Szűz csillagjegyű, de Halak az aszcendense. Nagyon szeretem, nagyon jól kijövünk, egyszerűen - természetemből kiindulva számomra is hihetetlen - de mindenben passzolunk. Azt hiszem ő a nagy Ő.
Őszintén szólva, nem tudom, lehet-e hinni a horoszkópnak, vagy sem, igazából csak a jellemzésemet szoktam néha elolvasni, az ilyen 'előrejelzéseket' soha, mindenesetre érdekel a téma, és ha valaki ért hozzá, örülnék ha elmagyarázná, hogy tényleg ennyit számít az aszcendens 2 ugyan olyan csillagjegyű pasinál?
Én nyilas nő vagyok és már régen észrevettem,hogy szűzek mellett mindig is gyakran kötöttem ki,haverként is.
Idővel rájöttem ez azért lehet,mert a szűz is elvan a maga világában,szeret tanulni,szintén infokat gyűjteni,mint a nyilas és nem birtoklóak általában,mint pl a bika,vagy a skorpió.
Ezért egymás társaságában nem fulladoznak,hanem jól elvannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!