Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Bika nő, vízöntő férfi - mi a...

Bika nő, vízöntő férfi - mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
Mi a véleményetek? Csak érdemleges válaszokat várok, poénzsákok kíméljenek!!!

#hakapeszi
2013. okt. 24. 17:06
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Hát nem probléma mentes kapcsolat.Nagyon sokat tanulhattok egymástól.Nagyon különbözően látjátok a világot.Én Bika vagyok,a legjobb barátom pedig Vízöntő. Nagyon jókat tudunk beszélgetni egymással,hiszen egész más szempontból látjuk a világot.Párkapcsolat terén nem látok benne túl sok lehetőséget.
2013. nov. 1. 20:03
 12/12 ez-meg-az ***** válasza:

ROSSZ. TAPASZTALATBÓL MONDOM!

bika nő vagyok, az előző fiúm vízöntő. tapasztalatból mondom neked h nem jó párosítás! Nem is tartott sokáig, eleinte még működött, nem foglalkoztam a horoszkóppal h mindenhol rosszat olvastam erről a párosításról aztán szépen lassan beláttam h reménytelen, és igaza van a horoszkópnak. rövid távon el megy, de hosszútávra semmikép nem jó kapcsolat.

2013. nov. 3. 15:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!