Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Az oroszlán jegyű milyen...

Az oroszlán jegyű milyen jegyekkel jön ki jól, ill. melyekkel nem igazán, írnátok tapasztalatot?

Figyelt kérdés

2013. okt. 23. 16:16
 1/6 anonim ***** válasza:
Én mint oroszlán : a nyilassal. rák, bak nem jo választás.
2013. okt. 23. 16:57
 2/6 anonim válasza:

Ikrekkel és vizöntőkkel igazán jól kijöttem eddig:)

A nyilasokkal pedig kevésbé..

2013. okt. 23. 17:01
 3/6 anonim ***** válasza:

Nyilas vagyok, több oroszlán jó barátom is van évek óta. Ha kapcsolat lenne, akkor is biztos jó lenne. Nagyon egy húron pendülünk.

2-es: szerinted miért nem jön ki az oroszlán és nyilas? Lehet, hogy olyat tanulok tőled, amit eddig nem vettem észre. Előre is köszönöm.

2013. okt. 24. 18:06
 4/6 anonim válasza:

2-es vagyok.:)

Velem minden nyilas nagyon lekezelően beszél,illetve flegma az illető, vagy a semmire veri magát+ még bunkó...ez már alapból borzalmas:/ Több ilyen "ellenségem" is van.

2013. okt. 24. 18:33
 5/6 anonim ***** válasza:
Oroszlánokkal vagy Skorpiókkal de ezt nem lehet egészében általánosan kijelenteni.
2013. nov. 1. 23:03
 6/6 anonim ***** válasza:
Oroszlán vagyok és a Skorpiókat rettentően rühellem, de tényleg nem szabad általánosítani. Lehet, hogy csak véletlen, hogy ennyi s**gfej Skorpióval volt szerencsém eddig találkozni.
2013. nov. 24. 23:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!