Megeggyező bioritmus érzelmi vonal?
Figyelt kérdés
Kétszemélyes bioritmust készítettem, amelyekben az érzelmi vonalak teljesen megegyeztek. Mit jelenthet ez? Ikerláng? :)2013. okt. 10. 23:36
1/7 anonim válasza:
Ez jó :) De szerintem objektíven nem mérhető.
2/7 A kérdező kommentje:
korábban nem egyezett
felkerestem valakit, aki megtisztított, megemelte a rezgéseimet, bevonzottuk az ikerlángomat.
kis idő után újra megnéztem a bioritmusunkat, totál egyezik :)
2013. okt. 11. 00:09
3/7 anonim válasza:
2 Nyugtass meg, hogy nem pasi vagy.
4/7 anonim válasza:
A bioritmus havonta változik. Az ikerlánggal történő együttéléshez pedig (szerintem) kell egy olyan lelki érettség, amikor türelemmel meg tudod várni, hogy megérkezzen az életedbe, amikor már mindketten felkészültetek rá.
Ne érts félre, a vonzás törvénye jó, ideális társ megtalálásához is működik, én is használtam/használom. De az ikerlángi kapcsolat mégiscsak sokkal bensőségesebb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!