Melyik megbízhatóbb: 2 személyt "pár" bioritmus alapján összevetni és értékelni, vagy 2 személyt a horoszkóp alapján összevetni és értékelni? Mennyire függ össze a kettő?
Mind a kettő eléggé koholmány tudományág, persze van alapja a józan ész határáig pl bioritmusnál, de a 80% -a belemagyarázás és a pszihológiából átvett trükközés!
Józanul kell gonodlkodni, és sosem itélkezni előre, főleg nem a másik háta mögött valami koholmány álltudomány szentrásai alapján.
bioritmus nem ezós katyvasz, amiként ált. találkozol vele, hanem az egyéni napi testedben lezajló folyamatok, és állapotok.
Nem tudom miért vették át csak a szót, jelentés nélkül, de én ezzel nem törődnék, több értelme van egy részletes asztrológiai összevetésnek.
2 személyt személyiségtesztek alapján összevetni, de attól függ mit akarsz megtudni róluk... Lehet felvenni velük Rorschach-ot, Szondit, MMPI-t vagy CPI-t. Vannak párkapcsolatra vonatkozó tesztek is ha arra vagy kíváncsi hogy a társad hogy érzi magát a kapcsolatban(van ami kötődést vagy ami intimitást, van ami párkapcsolati elégedettséget mér) és te aztán a két eredményt össze lehet hasonlítani...
De az hogy jók-e egymással azt nem tudom mivel lehetne kideríteni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!