Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Nők! Ha horoszkóp alapján...

Nők! Ha horoszkóp alapján kellene párt választanotok, akkor melyik csillagjegyűt választanátok?

Figyelt kérdés

Valóságot picit kapcsoljuk ki!)

Tehát ha zsákbamacska lenne az ügy, nem tudnátok semmit az illetőkről, csak és kizárólag a csillagjegy infó alapján választhatnátok. Akkor kit?

És melyik csillagjegy, ami semmiképp sem jöhet szóba?

Esetleg a miértekről is írhattok.

2013. okt. 2. 23:40
1 2
 11/16 Dreigang ***** válasza:

"de egyébként elég, ha van egy Vénusza a Bikában vagy egy Merkúrja a Szűzben,"

Mért, az mit jelent?

Az adott jegyek dominanciáját, hiszen mindkét jegyben az ott uralkodó égitest tartózkodott.

2013. okt. 4. 23:12
 12/16 anonim ***** válasza:
papucsállatkát.
2013. okt. 7. 08:51
 13/16 anonim válasza:

Félig-meddig vicceskedve:

Lányok, miért nem a ruha és a külső alapján választotok, mint minden normális ember?

f/26/halak

:D

2013. okt. 7. 09:00
 14/16 hunbula ***** válasza:
Skorpió vagyok, ha csak ezt veszem alapul akkor itt vége mert velem senki nem fog jól kijönni...
2013. okt. 7. 16:41
 15/16 ez-meg-az ***** válasza:

én bika vagyok, és az egyik oldalon ezt irják arrol, h a bikához melyik horoszkóp illik:

"A Skorpió az igazi. Féktelen szenvedélyével szét tudja törni a Bika tartózkodását, és a szerelem minden stációját végigjárják az ártatlan flörttől egészen az extázisig. A Rákkal minden téren szót tud érteni; az otthon és a gyerekek töltik ki életüket. A Halak nyugalma is jó hatással van a Bikára, cserében biztonságos hátországot teremt társának. Még azt is képes elnézni neki, hogy szétfolyik a pénz a kezéből. A Bak rideg józanságát képes megtörni szeretetével, és vénuszi erotikával annyira magához láncolja, hogy többé el nem tudja csábítani."

Hogy ez mennyire igaz nem tudom, az én fiúm vízöntő és egészen jól megvagyunk egymással :)

2013. okt. 7. 19:28
 16/16 anonim ***** válasza:
Nem nekem szól a kérdés de azért válaszolok. Nem érdemes erre alapozni. Halak férfi vok bak aszc-sel és az első NŐ akit el tudnék fogadni partneremnek és teljes szívből tudnám szeretni, oroszlán. Most alakulunk, remélhetőleg jó irányba.
2013. okt. 8. 21:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!