Abszurdnak tűnik? De a születési hónap hat az ember tulajdonságaira és életlehetőségeire brit tudósok szerint.
Végulis keveset tudunk a világról. Régen azt mondták a tudósok, hogy levegőnél nehezebb tárgy nem emelkedhet a levegőbe és lásd most repülnek a több tonnás gépek.
Newton is azt hitte tömegvonzás a gravitáció, aztán kiderült, hogy teljesen zavarban volt és még sorolhatnám a bakikat a tudományban.
Nem tudunk mindent és lehet az azstrológia igaz lehet, hiszen minden mindennel összefügg, így az asztrológiában is lehet valami, nemigaz !?
"Ez nem így van. Van átmenet. Hallottál már az aszcendensről? Ne a bulvárhoroszkópból indulj ki, egy ember személyre szabott horoszkópja sokkal bonyolultabb, mintsem a 12 kategóriából egybe be lehessen sorolni"
Ez igaz, az abszurd példám az aszcendensre már nem működik, de a kvantáló hatást ez kiküszöböli?
(Tehát kivédi-e ez azt, hogy a kirajzolódott profil időben elég véletlenszerűen változik?)
Nézd, én úgy látom eddigi szerény tapasztalataim alapján, hogy nagyvonalakban áll az elmélet. Az asztrológiával mélyebben nem foglalkoztam, így nem célom és nem is tudom megfelelően megvédeni ezekben a kérdésekben.
Egy biztos: hatás nincs, legfeljebb olyan összefüggések, amelyeket az idő kapcsol össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!