Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Abszurdnak tűnik? De a születé...

Abszurdnak tűnik? De a születési hónap hat az ember tulajdonságaira és életlehetőségeire brit tudósok szerint.

Figyelt kérdés

Végulis keveset tudunk a világról. Régen azt mondták a tudósok, hogy levegőnél nehezebb tárgy nem emelkedhet a levegőbe és lásd most repülnek a több tonnás gépek.

Newton is azt hitte tömegvonzás a gravitáció, aztán kiderült, hogy teljesen zavarban volt és még sorolhatnám a bakikat a tudományban.

Nem tudunk mindent és lehet az azstrológia igaz lehet, hiszen minden mindennel összefügg, így az asztrológiában is lehet valami, nemigaz !?

[link]

2013. szept. 8. 22:09
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
#20: az aszcendens leginkább azért van, hogy gyakorlatilag bárkire rá lehessen húzni bármit. Így már meg lehet magyarázni a laikusnak azt is, ha a horoszkópjával totálisan ellentétes a jelleme.
2013. szept. 10. 10:44
 22/23 anonim ***** válasza:

"Ez nem így van. Van átmenet. Hallottál már az aszcendensről? Ne a bulvárhoroszkópból indulj ki, egy ember személyre szabott horoszkópja sokkal bonyolultabb, mintsem a 12 kategóriából egybe be lehessen sorolni"

Ez igaz, az abszurd példám az aszcendensre már nem működik, de a kvantáló hatást ez kiküszöböli?

(Tehát kivédi-e ez azt, hogy a kirajzolódott profil időben elég véletlenszerűen változik?)

2013. szept. 12. 00:44
 23/23 Antimod ***** válasza:
100%

Nézd, én úgy látom eddigi szerény tapasztalataim alapján, hogy nagyvonalakban áll az elmélet. Az asztrológiával mélyebben nem foglalkoztam, így nem célom és nem is tudom megfelelően megvédeni ezekben a kérdésekben.

Egy biztos: hatás nincs, legfeljebb olyan összefüggések, amelyeket az idő kapcsol össze.

2013. szept. 12. 08:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!