Szűz jegyű pasival milyen a szex?
katasztrófa :D
4-5 ilyen pasival voltam, és rosszabbnál rosszabbak voltak
remélem nem függ össze a csillagjeggyel
Az én volt barátom szűz csillagjegyű volt szűz aszcendenssel. Életem legrosszabb szexei közé tartozott, ami vele volt. :D
Lehet a tapasztalatlanság miatt (egy szűz férfi nem igazán szoknyavadász típus, így kevesebbet tanul), de inkább a jelleme miatt volt rossz.
Legelőször fel sem állt neki úgy izgult, de a szája járt, hogy ő ennél többre képes ám!
Kos nő vagyok, irányító és magabiztos típus, így másodszor már jobban ment a dolog, de olyan volt, mintha magammal szexelnék, mindent én csináltam.
A következő pár szex arról szólt, hogy 3-5 perc alatt elment.
Miután magabiztos lett, folyton a szexről beszélt, és elkezdett kezdeményezni is, de olyan kis bénácska volt, hogy vagy nevetni támadt kedvem, vagy egyszerűen csak letört az esemény. De ő halálosan elégedett volt, gyorsan szerelmes is lett.
A szűz pasi szereti, ha a nő van felül, és nem kell semmit csinálnia. Talán jobb is...
Egy tüzes jegynek unalmas a szex vele, nincs benne fantázia. Csak a szája jár, de marad a jól bevált módszereknél. Utána rögtön eltakarít, felöltözik, elpakol, ahogy kell. Semmi szenvedély.
Egy másik föld jeggyel, vagy a rák és halak csillagjeggyel szerintem megfelelő, mert ők sem nyújtanak túl sokat az ágyban, és nem is igénylik a szenvedélyes szexet, ők nyugalmat keresnek és romantikus kiteljesedést.
A többi jegy nem fog visszamenni egy szűzhöz, ha a szexről van szó... :D
Szűz a pasim, már több éve, de semmi bajom vele. Előző nyilas volt, hát azzal nulla volt minden, de a szűz pasimmal tökéletes a szex, teli izgalmakkal újdonságokkal :D :P legjobb :)
szűz nő, 30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!