Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Halak, nem tapasztaltátok,...

Halak, nem tapasztaltátok, hogy nehezebb párkapcsolatot kialakítanotok/abban élnetek?

Figyelt kérdés

2013. aug. 10. 22:18
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
ez nem épp helyénvaló... pont hogy a halak azok, akik az összes többi jegyet (meg)értik, mert ők az utolsók ebben az állatövben. tehát az összes többi jegyben éltek már valamikor. ez volt az elméleti része, erre nincs bizonyíték... de a tapasztalatom pont ez... mindenki gondolkodásmódját értem és megértem... az, amit te mondasz, annak más az oka... hogy külön világban léteznek. ez igaz is meg nem is... azért nem igaz, mert tulajdonképpen az összes létező rezgés keresztülmegy rajtuk, mert túlságosan nyitottak. krvára nyitottak. és mivel ezt nem könnyű elviselni, nálunk hiányoznak a falak, ezért kialakul egy sajátos világunk, amiben jól elvagyunk. ez úgy tűnhet, hogy a saját fejünkben létezünk, és a világból semmit se fogunk fel. pedig csak annyiról van szó, hogy mi a seggünkön ülve, levegőt véve meg tudunk annyit élni, mint mások egy nagy buli alatt, vagy egy nyaralás alatt. én sokszor jobban meg tudom élni magamat meg jobban érzem magam, ha egyedül hallgatok zenét, mint egy piszok nagy bulin. a buliban sok negatív ember van, ami őszintén, nekem zavaró. a sok kétszínű ember között személy szerint nem érzem jól magam. sőt, mivel kb 2 évtizednyi tapasztalatom van küzdősportokban, nem is ajánlanám senkinek, hogy kötöszködjön velem. nem azt mondom, hogy minden halak magányos farkas, de annak, hogy zárkózottnak néznek ki, pont az az oka, hogy nagyon is nyitottak, és kevés/kis dolgokkal ugyanannyit megélnek, mint mások "rendes" dolgoknál
2013. aug. 11. 16:18
 12/18 anonim ***** válasza:
Ti halak miért hazudoztok olyan sokszor és miért nem tartjátok be a barátoknak tett igéreteket? Sajnos ez jellemzi a legtöbb halak ismerősömet és családtagomat.
2013. aug. 11. 16:24
 13/18 A kérdező kommentje:
mert hiába mond valamit, annak az ellenkezője is rögtön megjelenik benne (dualitás)... ami pont ugyanannyira valós neki, mint az, amit mondott... szerintem egy halakkal ne ígértess semmit, és mindketten jobban jártok.
2013. aug. 11. 16:32
 14/18 anonim ***** válasza:
Én is megfigyeltem, hogy a halak hazudósak.
2013. aug. 11. 16:35
 15/18 A kérdező kommentje:
ha jobban belegondolok, tényleg hazudósak vagyunk.
2013. aug. 11. 16:36
 16/18 anonim válasza:

én halak vagyok .

Nagyon érzékeny ha akit szeretek egy kicsit is idegesebben beszél velem, már rossz kedvem lesz. Nagyon érzékeny vagyok de tényleg sajnos :(

Ha egy férfi agresszív és türelmetlen velem ott vége mindennek.

Picit lassú vagyok és saját légteremben érzem jól magam.

SZeretem a magányt, nagy fantáziám van.

Én se szeretem a földhöz ragadott férfiak.

NAgyon romantikus vagyok.

É

2014. jan. 9. 22:44
 17/18 anonim válasza:

én halak vagyok, a férjem, anyukám oroszlán...elég viharos a kapcsolat mindkettővel...persze a kisfiam is oroszlán, de remélem vele nem lesz annyi vihar.

Valójában az oroszlán nem elég gyengéd és megértő a halhoz, így nagyon szenvedek

2014. jún. 6. 10:07
 18/18 anonim ***** válasza:
A Halak sok esetben nem hazudik, hanem nem meri elmondani az igazat, nehogy konfliktusba keveredjen vagy pedig az őszinteségével megbántson másokat. Ezért inkább sumákol, titkolódzik, vetít.
2022. aug. 26. 21:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!