Vannak itt a fórumon szuper intelligens Vízöntök? Kérdeznék tölük pár dolgot.
Igaz, hogy roppant nehezen beszéltek az érzelmeitekröl, annak ellenére, hogy nagyon lazának tüntök?
Igaz, hogy sokszor vagytok kétkedöek és depisek, amit abszolút leplezni tudtok?
Igaz, hogy gondoltok néha az öngyilkosságra - amit persze semmi szín alatt be nem vallanátok?
Igaz, hogy minden döntés elött sokat tépelödtök magatokban?
Igaz, hogy kényesen vigyáztok arra, nehogy belelássanak az érzelmeitekbe, mégha pozitívok, akkor sem?
Tehát keményen uralkodtok magatokon és ezáltal végülis a többieken is?
Tényleg ilyen bonyolultak belül a könnyednek tünö Vízöntök?
A legokosabb nönek is fejtörést okoztok?! Söt, akár tudatosan félre is vezetitek? Ès még élvezitek is?
Ilyenek vagytok Ti sármos Vítöntök?
"De miért nincs bölcsesség intelligencia nélkül?
Èn tudok nagyon intelligenseket, akikben semmi bölcsesség nincs, se empátia... "
Bocsanat, h bekapcsolodok, bar nem engem kerdeztek: akikre Te gondolsz, hogy nagyon intelligensek, ök valojaban tajekozottak, jol informalodtak (pl. mert sok iskolat vegeztek.), de nem intelligensek. Remelem, igy erthetöbbe tettem.
"szuperintelligens" :D Hal az 1. old-rol
Ugyan nem tartom magam szuper intelligensnek, csak mindenki más...de azért válaszolok:
-Igaz, érzelemről nem beszélgetek.
-Nem, sose vagyok depressziós. Nem is tudom milyen depressziósnak lenni. nem is értem hogy lehet bárki is depressziós. mármint ez a teljesen nyomott halál hangulat. nem érzem át.
-soha nem gondolok öngyilkosságra. ha gondolnék, meg is tenném
-igaz, sokszor átgondolok dolgokat. mielőtt végső döntést hozok, de nem minden esetben.
-igaz, kényesen leplezem az érzelmeimet. sok esetben
-Igen, bonyolult vagyok. mások szerint.magam belátása szerint nem.
-igen, ha tudok könnyedén félre tudok vezetni embereket, és manipulálni is. de nem szokásom alkalmazni nap mint nap. bár kitudja, lehet nem veszem észre.
-sármos is vagyok jah.
" hatásos beszólásai vannak... Picit talán akaratos... "
azért hatásos a beszólása, mert belelát az ember sötét titkaiba és ha akarja használj.
Én is nagyon hamar kifigyelem akaratlanul az emberek összes gyengeségét, ha meg kell használom. baromi jó dolog amúgy. olyan gyorsan lehet porig alázni vele bárkit, hogy hihetetlen.
23-asnak:
"Én is nagyon hamar kifigyelem akaratlanul az emberek összes gyengeségét"
Mondj ilyeneket, miböl látod.
Ès az infóval, tehát a gyengéjével mit kezdesz?
Miből látom!?
Nem tudom.
Jön.
Beszélek valakivel, aki esetleg tök ismeretlen számomra, most beszélek vele először és tudom, hogy mivel tudom vérig sérteni, ha akarom. Tudom ha XY dolgot most mondok neki akkor tutira nem leszünk jóba soha.
Persze ha akarom tudom ennek az ellentétét is mondani neki, amitől meg nyilván az ellenkező hatást érem el.
Na ez a manipulálás öcsém.
Oooh... nem bírtam megállni, hogy ne válaszoljak...
1. Igaz
2. Nem ...pontosabban depis sosem, "ingadozó"... (de nem labilis.)
3. Igaz
...
Igaz... a többi is...
(sármos? egye kutya :D szerencsére nem kerülnek a nők, de ez nem a horoszkópból jön szerintem)
Mellesleg a "szuperintelligens halnak" megjegyezném, a vízöntők nem túliskolázott okostojások...lexikális tudás...hm... kikérem magamnak :) mindig is gyűlöltem iskolai anyagot tanulni, jelenleg is az egyetemen inkább kipuskázom, ha úgy vélem, hogy nem fontos az adott anyag/tantárgy, ha meg érdekel valami.., ki az aki nem néz/ jár utána? ) intelligencia nem a diplomával jön...
(per pill. a vízöntőre, mint jegyre voltam kíváncsi) :)
blablabla... Én nem tartom magam szuper intelligensnek, de a bölcsességet csak-csak behúznám a vízöntők javára :p
" nem bírtam megállni"
Vétek lenne visszafogni Mgad...
"az egyetemen inkább kipuskázom"
Ez érdekes, én is kipuskáztam, amit képtelen voltam bemagolni. Valahogy nem értettem, mások hogy bírják azt mind benyalni.
Kicsit szégyelltem is magam miatta...
Viszont egy kérdés ehhez: hogy tanulsz pl. nyelvet? Ott is magonli kell/kellene keményen. Ez pl. nekem nagyon nehezen megy.
Te ezt hogy csinálod? Sok szöveget hallgatsz, hogy bevésödjenek a szavak és redukáld a magolást?
Visszakanyarodva a fötémához:
A 3. kérdésre igennel válaszoltál.
Meg tudnád mondani, milyen körülmények között éreztél így?
Ès mennyi ideig? Vagy csak átsuhant az agyadon a lehetöség?
Ui. A Halak szeretnek fontoskodni.
Tanulás... nem azért puskázok, mert nem tudnám megtanulni és e miatt sok vitám volt régen szüleimmel is.., ha nem érdekel, nincs az az isten, hogy én leüljek órák hosszat magolni, tanulni valamit ami... ami nem fontos (volt eset, hogy olyan vizsgám volt, olyan tanárral, akinél "elvileg" nem lehet puskázni, én még is kipuskáztam, mert mikor ránéztem az anyagra, 1 gondolatom támadt: "nem érdekel, hülyeség, felesleges" ) inkább a rizikós út...
De ha látok benne némi értelmet vagy esélyt arra, hogy én azt használni fogom, elég ha elolvasom 1-2x és megértem (+még 1-2x és akkor meg is tanultam, ((jobb esetben :D )))
és ebből következhet a nyelvi rész... nincs egy hónapja, hogy megérkeztem Olaszországból, elmúlt évet kint tanultam külföldön... szerintem ezzel ki is veséztem a kérdést. (technikája a nyelvtanulásnak nálam: beszélgetni kell emberekkel, akik tudják a nyelvet, nincs jobb... 1. lépésnek a filmek is jók, de élesbe tanul az ember a legjobban... legyen szó bármiről... szerintem... tudod, mélyvíz :) )
Húuu, 3. kérdés
Semmi komoly :) mondhatni csak átsuhan a fejemen, igazából legszívesebben visszakérdeznék, hogy Te még sosem gondoltál bele milyen lenne állni a 10. tetején a sarkon és lépni előre egyet, hogyan reagálnád, hogyan "lépnéd meg"? :D
(ez csak 1 eléggé beteg vicc...nek is rossz)
de nálam ez így működik...pl. imádok úszni, és már 1-2x megfordult a fejemben, hogy mi lenne ha jönne 1 görcs (nem az a laza lábgörcs, az már volt sok) vagy bármi.., (pl. kb. 1 hónapja, Adriai-tenger(partnál) beúsztam a hajókig, mármint beee bee túl a bólyákon... visszafordultam és hogy is mondjam eléggé messze volt a szárazföld, + szeles idő volt, hullámok voltak rendesen, környékemen egy árva lélek/ hajó.., kiúszni se volt könnyű, nem h utána még fordulj vissza :D (de élveztem, különben nem mentem volna) 1-2 ütem levegőt néha ki is kellet hagynom hidegvíz/hullámok miatt, de ez nem is fontos (csak ez tette izgalmassá, élvezhetővé)... hááát megfordult a fejemben, hogy nem sok mindenki jönne ide értem ha eltűnnék egy 5 percre... ) de ezt nem tragikusan éltem meg, inkább "áh végre egy kihívás, most nem kéne elfelejtenem úszni!" :D
! ez nem öngyilkosság... inkább maga a halál "gondolata" amit kiemelnék nem csak az öngyilkosságot... öngyilkosság, halál... ... ezt azért fontos megjegyezni (legalább is nálam)
de ha nézek egy filmet ahol valaki öngyilkos lesz biztos, hogy belegondolok, hogy milyen lehet.., már mint mi kell ahhoz h "Ő" ill. én/bárki ilyet tegyen, meg, h képes lennék e rá.
Szóóóval... nem úgy gondolok rá, hogy most meg akarok halni vagy bármi... az kicsit erős lenne, akkor már magamtól jelentkeztem volna 1 terápiára, hogy süssék ki az agyam :D
(inkább csak átsuhan és nincsen köze lelki állapothoz, ha rossz a kedvem nem fogok feltétlenül ilyeneken agyalni "csak úgy jön")
remélem jól magyaráztam el...
(ééés az is Igen, hogy 1 barátom se, barátnőm, szüleim nem tudják, hogy egyáltalán ilyen át fut a fejemen, még a végén dilisnek nézik az ember)
...név nélkül meg nagy a szája az embernek :D
ha téged érdekel, miért ne mondanám el...
"Viszont egy kérdés ehhez: hogy tanulsz pl. nyelvet?"
Nekem se megy az idegen nyelv.
Több, mint 10éve(jócskán több, bár lusta vagyok pontosan utána számolni.) tanulok aktívan angolul és kb egy éppkézláb mondatot nem tudok összerakni. Gitározni bezzeg megtanultam törött gitáron, koncert videó nézéséből.(Nem mintha baj lenne)
"Ui. A Halak szeretnek fontoskodni."
Kedves kerdezö es az, aki ram celzott!
Ezt ugy mondjak a horoszkop nyelven, ha mar horoszkop, hogy nagyon segitökeszek, keres nelkül is segitenek es rosszul jön le nekik, ha visszautasitjak a segitseget. Igy is erzem.
Nagyon szomoru, hogy nehanyan nem ertik a viccet sem, ugyanis idezöjelben irtam, igy:
"szuperintelligens" :D Hal az 1. old-rol
(Ha mar horoszkop, a Halak - es nem Hal, ahogy direkt irtam, viccnek szanva ezt a reszet is - alapbol önbizalomhianyosak egyebkent.)
Es azert a Halak a legjobb emberismerök, csak ugye elvontak. Tegyük hozza (ez a racionalitas spec. nem halak tulajdonsag), hogy altalanossagban beszelünk, nem minden vizpntö ugyanolyan. A percre pontos szül. datum a mervado.
Bocsanat, hogy segiteni probaltam, ezzel "el is tünök". (=Ez is tipikus Halak kijelentes :DDD, de bocs, ugye itt nem ertik az ilyen fajta vicceket. Meg a megbantodas is, pedig okkal erzem igy, ezert kikertem magamnak.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!