Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Vannak itt a fórumon szuper...

Vannak itt a fórumon szuper intelligens Vízöntök? Kérdeznék tölük pár dolgot.

Figyelt kérdés

Igaz, hogy roppant nehezen beszéltek az érzelmeitekröl, annak ellenére, hogy nagyon lazának tüntök?

Igaz, hogy sokszor vagytok kétkedöek és depisek, amit abszolút leplezni tudtok?

Igaz, hogy gondoltok néha az öngyilkosságra - amit persze semmi szín alatt be nem vallanátok?

Igaz, hogy minden döntés elött sokat tépelödtök magatokban?

Igaz, hogy kényesen vigyáztok arra, nehogy belelássanak az érzelmeitekbe, mégha pozitívok, akkor sem?

Tehát keményen uralkodtok magatokon és ezáltal végülis a többieken is?

Tényleg ilyen bonyolultak belül a könnyednek tünö Vízöntök?

A legokosabb nönek is fejtörést okoztok?! Söt, akár tudatosan félre is vezetitek? Ès még élvezitek is?

Ilyenek vagytok Ti sármos Vítöntök?

2013. aug. 5. 23:16
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:

10-esnek írnám:

Kössz az elemzést, biztos, hogy így is van, sokat segített.

Szerencséd van vele, szerintem.

Azt hogy érted, hogy nagy az ego-ja?

Megkérdezhetem, Te milyen jegyü vagy, mert látom, jól kijöttök.

2013. aug. 7. 22:26
 12/31 anonim ***** válasza:

Hello válaszolok a kérdésekre!

- Nem, bár nagyon laza vagyok, de megértő vagy kemény is vagyok azzal akivel amikor kell, és megmondom ha valami nem tetszik.

- néha igen, de inkább többször elég vidám, és egyiket se tudom leplezni

- csak heccből, sose tenném meg

- nem

- nem, bár ezt meg kellett tanulni, mármint a nyitottságot, a zárkózottság a lúzereké. A rossz érzések is néha jelen vannak, elcsúfítják az arcom de sosem engedelmeskedek nekik, ekkor se zárkózom el, mert mindenki utálja és ez csak lerontaná a felépitett státuszt :D

- igen, de nem uralkodásra hanem példamutatásra törekszek, de nem hagyom magam manipulálni, és ez befolyásol másokat is, általába tetszetősen.

- lehet hogy bonyolultnak tűnik, de inkább sokoldalúnak, intuitívnak nevezném, ez a vízöntő, mert az intuícióval irányitja az érzelmek folyását... Önmagunknak sose vagyunk bonyolultak, tudjuk mit szeretünk mit nem stb, csak tudjuk hogy más ez mint a többieké.

- jaja :D (ha jó formámba lát elég egy pillantás is), nem, igen nagyon élvezem a tetszését de ettől még nem megyek el egy csajjal

- igen próbálok sármosnak vagy inkább délcegnek látszani, legjobb formámba lenni, nemrég megtanultam a tökéletes járást is.. de ha nem megy a legjobb forma, akkor azt adom ami van, nem eröltetek semmit...

- mindezekhez kellenek az alábbiak: hit (félelem nélküliséghez) kegyelem és boldogság (szépséghez) önbizalom erő (példamutatáshoz) tudás intuíció (sikeres viselkedéshez) és még sok más főleg hogy szerencsével járj és élj pl Isten védelme és sok sok tanítása, fantázia, szerencse, sok-sok meditáció és elmélkedés, más élet, empátia és az ellenkező nem felismerése saját lelkünkben, továbbá a gyermekek megértése is, végső soron pedig BÖLCSESSÉG ÉS SZERETET!

2013. aug. 8. 10:27
 13/31 anonim ***** válasza:

Úgy értem, hogy nagy az ego-ja, hogy sok mindent úgymond rangján alulinak tart meglépni :D Nem szívesen ismeri el, ha hibázott (természetesen tudja jól, ha tévedett, csak be nem hajlandó ismerni).

Még egy dolog: a vízöntők általában fantasztikus humorral vannak megáldva, mert fonákján látják a dolgokat. Szóval igazi csípős, ironikus humoruk van :D

Skorpió vagyok, állítólag a horoszkóp szerint full nem illünk össze :))) Szóval én magamon tapasztalom, hogy a horoszkóp adhat némi útmutatást a másik személyiségét illetően, de jobb szerintem, ha az ember nem tudja már rögtön az elő randin, hogy a másik milyen jegyű, mert az befolyásolhatja a továbbiakban. Olyankor valahogy automatikusan elkezdjük keresni a másikban a csillagjegye jellemzőit, pedig nagyon-nagyon összetett dolog ez a horoszkóp ;)

2013. aug. 8. 10:54
 14/31 A kérdező kommentje:

"Skorpió vagyok, állítólag a horoszkóp szerint full nem illünk össze "

Ezt nem állítanám.

A Skorpiónak is igen magas az EQ-ja, tehát jó emberismerö, és érdeklik is az emberek, tud velük bánni, ...stb.

Tehát ezen az alapon igencsak ki tud bontakozni egy barátság, ami szerintem mindkét jegynél - eddigi tapasztalataim szerint - alapvetö a hosszútávú kapcsolatban.

Mindkettö elég teherbíró, ami alapja lehet a tiszteletnek...stb.

2013. aug. 8. 11:29
 15/31 anonim ***** válasza:

Ó igen, még valami: írtam, hogy szeretnek játszani. Ezt nem úgy értem, hogy megjátszani magukat, vagy játszani-szórakozni a másikkal, hanem úgy játszanak, mint a gyerekek: szeretik a rejtvényeket, a bonyolult logikai játékokat, amivel megmozgatják az elméjüket. Míg egy vízjegyű pl. elmélázik azon,hogy de szép ez a zenélő doboz, és milyen kellemes a hangja, a vízöntő forgatni kezdni, és már azt keresi,hogy hogyan lehetne szétszedni, megnézni a működését :D

A vízöntő tanít, ha hagyod: lenyesegeti a sallangot,a manírt rólad, de egészen sajátos módon: ő nem fog erőszakosan megváltoztatni, hanem az életmódjával, a felfogásával fog rávilágítani olyan dolgokra, aminek révén fejlődni fogsz. De ehhez alázat és nyitottság kell, ami jó alap a változáshoz :)

2013. aug. 8. 11:33
 16/31 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom, én amiket eddig olvastam skorpió-vízöntő párosról, az nem igazán adott bizakodásra okot :))) Meg tudod a vízjegyűeket általában elég birtoklónak mondják, a vízöntő meg nem tűri a rabságot :)
2013. aug. 8. 11:34
 17/31 anonim ***** válasza:

12-es válaszolónak: szép dolgokról írsz, sok bennük az igazság. Bár szerintem pl. az intuíció az leginkább adott dolog, nem mindenkiben van jelen (vagy lehet, mégis, csak a ma embere már annyira eltávolodott az "elemi jó"-tól, hogy vagy visszafejlődött vagy ki sem fejlődött az intuíció néhányunkban).

Isten védelméhez annyit írnék, hogy én úgy gondolom, lehetsz hívő (hihetsz Valamiben vagy Valakiben) úgy, hogy közben nem vagy vallásos. Szóval szerintem a vallás úgymond a hit intézményesült formája.

A szerencse és elmélkedés nagyon fontos, igen. Az empátia is, ami fejleszthető, és ebben a vízöntők sokat segíthetnek (csak hogy ne kanyarodjak el túlzottan az eredeti témától :))

A gyerekektől is sokat lehet tanulni, igen, mert amíg nincsenek elrontva a jó értelemben naiv gyermekek, addig ők is sok mindenre rávilágítanak, csillagjegyüktől függetlenül.

A bölcsesség sok vízöntő sajátja. És elsősorban azért, mert alapból intelligensek a vízöntők, intelligencia nélkül pedig nincs bölcsesség. Én általánosságban úgy tapasztalom a vízöntőknél, hogy sokuk nem (csak)az önző-egyéni javakat szolgálja, hanem próbál a közjó érdekében is tenni, szóval valahogy szélesebb körben gondolkodnak, nem csak a kis szemellenzőjük mögül tekintenek a világra. De persze vannak kivételek, nem mind földre szállt angyal és némely vízöntő pl. egyéni bosszúra is hajlamos (tapasztaltam már ilyet is sajnos). De ez gondolom minden csillagjegyen belül létező dolog, csak ugye itt most a vízöntőkről van szó :)

2013. aug. 8. 12:04
 18/31 A kérdező kommentje:

"A bölcsesség sok vízöntő sajátja. És elsősorban azért, mert alapból intelligensek a vízöntők, intelligencia nélkül pedig nincs bölcsesség. "

Ezt Te írtad, a Skorpió, ugye?

Nos, a bölcsesség mindkét jegyre abszolút igaz.

De miért nincs bölcsesség intelligencia nélkül?

Èn tudok nagyon intelligenseket, akikben semmi ölcsesség nincs, se empátia...

Egyébként az teljesen igaz, hogy a Vízöntök a viselkedésükkel hatnak.

Igen, ezen a birtoklási vágyon, ami sok Skorpió sajátja, elbukhat a kapcsolat.

De még kifejezöbb ez a Vizöntö nö- Skorpió férfi esetén.

Bár ilyen kapcsolatról is tudok, már vagy 20 éve müködik.

Az aszcendensnek is nagy szerepe lehet ebben.

2013. aug. 8. 12:26
 19/31 anonim válasza:

Jelen! Itt egy vízöntő, aki ugyan nem szuperintelligens, de a vízöntőség kritériumának megfelel.

1. Igaz, egy kezemen meg tudnám számolni,hogy hány embernek nyíltam meg életem során, holott nagyon barátkozó típus vagyok, ezért lazának gondolnak.

2. Igaz, sokszor kétkedek és bizonytalan vagyok, amit legtöbbször jól tudok leplezni.

3. Igaz, néha.

4. Igaz, sokszor döntésképtelen vagyok és nagyon nehezen választok, akkor is legtöbbször a rosszabb utat.

5. Igaz, mert bizalmatlan vagyok talán a csalódások miatt.

6. Fél igazság, mert magamon tudok uralkodni, de másokon nincs szándékomba.

7. Igen, van aki számára bonyolult, és nehéz esetek vagyunk.

8. Sármosnak nem mondanám magam :P / apropó, hölgyemény vagyok. /

2013. aug. 8. 16:57
 20/31 anonim ***** válasza:

"De miért nincs bölcsesség intelligencia nélkül?

Èn tudok nagyon intelligenseket, akikben semmi bölcsesség nincs, se empátia... "

Pontosan :) Ugyanarról beszélünk. Minden bölcs ember intelligens, de nem minden intelligens ember bölcs ;)

A bölcs (számomra) olyan intelligens ember, aki már nagy élettapasztalattal bír, emiatt kellően nyugodt is (nem pánikol már apróságokon pl.)és tisztán látja, mi fontos az életben, és mi nem az. Nem véletlen pl, hogy a bölcsek között sok a szegény ember, de ők nem MÉG szegények, hanem MÁR azok ;) Anyagi értelemben véve szegények, de lelkiekben nagyon gazdagok, mert már sok mindenen felülemelkedtek.

Valóban sok intelligens ember van, akik nem empatikusak. Mert az empátiához, megbocsátáshoz, az egónkon való felülemelkedéshez már bölcsesség kell. Tulajdonképpen a legtöbb emberi jó tulajdonsághoz már bölcsesség kell (vagy jó értelemben vett naivitás, mint amilyen még a gyermekeké). Sok gonosz, rossz szándékú ember van az intelligensek között. Mert arra már van elég esze, hogy átvágjon másokat, de arra még nincs, hogy adjon is, s ne csak elvegyen. Ez persze csak egy példa volt :)

Hogy egy kicsit visszakanyarodjunk a témához: az "én vízöntőm" pl. már a közjóért is "harcol". Próbál nemcsak egyéni, de közös érdekekért is tenni. Látja, neki mi a része abban,hogy előrehaladjon ez a világ, mert ő magát alapból nem AZ embernek gondolja, hanem EGY embernek a sok közül. Átlátja, hogy összefogással lehet előrejutni, s mindezt nem agresszívan "hirdeti", hanem példamutatással. Na ez pl. már a dolgokhoz való bölcs hozzáállás, szerintem.

De itt megjegyezném, hogy nagyon sok ember tudja a világon, hogy mi a helyes (és ezen most megint lehetne vitatkozni, hogy kinek mi a helyes, de általában azért az ember lelkiismerete megmondja, mi az), de kevesen elég bátrak a cselekvéshez. Az általam ismert vízöntők nemcsak szavakat hangoztatnak, de cselekednek is. És itt nem nagy dolgokra kell gondolni, mert az ember sokszor megretten,hogy oké, változtatnék, de hol is kezdjem? Hát mindenki kezdje magával, kis léptekben haladjon "a jó" felé, és akkor előbb-utóbb odajut ez a világ, ahová kellene jutnia, vagy inkább visszajutnia. Mert pl. számomra a fejlődés is olyan, hogy oké, fejlődjünk, haladjunk előre, de ne felejtsünk el hátra is tekinteni, mert a természet már most nem tud velünk lépést tartani, de lassan az ember sem tud a saját maga kreálta világgal lépést tartani...

2013. aug. 8. 19:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!