Ikrek pasi miért lép le teljesen nyomtalanul egyik napról a másikra és akár hetekig-hónapokig? Még olyan kapcsolatból is, amelyben jól érezte magát, lazaság is meg volt engedve, s minden nap együtt voltunk.
Én Ikrek jegyű vagyok, és mint az összes "nőklapja-típusú" horoszkópok, úgy a fentebb írt "az ikrek jegyűek márpedig szemetek" hozzászólások is ártalmas általánosítások.
Bevallom, az említett kettősséget magamnál is észrevettem, de ez leginkább csak a hangulatomnál jelentkezik (de kinek nem hullámzik a kedélyállapota?)
A hangulatváltozás miatt szélsőségesen pozitívan, optimistán, vagy negatívan, pesszimistán, búskomoran gondolkozom.(de ezzel biztosan csak az Ikrek jegyűek vannak így, senki más emberfia ilyet nem tapasztalt még)
Ami a kapcsolatokat illeti, inkább barátokat gyűjtök, mint sablonos témákról dumáló haverokat. Ezért nehezen kezdeményezek, csöndes vagyok, nem állok le közhelyes témákról dumálni, csak azért, hogy megszakítsam a csendet. De ha valakiben megbízhatok, én azt nagyra értékelem, ezért én a lehető legjobb barát igyekszem lenni, akire lehet számítani.
Ezt még részletezhetném, de az írásaim alapján csak engem ismernétek meg jobban, nem pedig a többi ikrek jegyűt.
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!