Kos: Hát te egy igazi pszichopata vagy! Téged b*zdmeg kényszerzubbonyban kéne fogva tartani a Gyorskocsiban! Állandóan üvöltesz, ha meg éppen nem pipacsvörös a hülye fejed, akkor lekarmol belül az idegbaj. Képtelenség veled bármit is
közösen csinálni, mert irritálnak az emberek, de még az állatok és a növények is! Viszont, mivel ilyen antiszociális őstulok vagy, mindig van jó sok pénzed, amit természetesen magadra költesz. Nem veted meg a piát de marha igénytelen a ruhatárad és senki sem akar veled szexelni, mert csak a saját örömöd a fontos. Általában fáj a fejed, ami nem csoda, hiszen azzal mész a falnak permanensen.
Vízöntő: Na te aztán, nagy rejtély vagy. Ülsz egész nap az ablaknál és nézed a felhőket, közben meg az élet értelmén elmélkedsz és csodálkozol, hogy romokban hever a sajátod. Tervezgeted, mekkora ász leszel a szakmádban, de zárt ajtókat döngetsz, a kutya sem foglalkozik veled, mert látszik rajtad hogy veréb vagy! A hatalmas jó szíved visz a sírba, mindig mindenkinek segítesz, csak magadnak nem, mert egyáltalán nincs önértékelésed. Párkapcsolataid valahol egy Pest környéki szeméttelepen vannak eltemetve, senki sem akar járni veled, mert dilisnek néznek. Folyton üveges a tekinteted és bambulsz a semmibe, semmi gyakorlatiasság, tettre készség nincs benned. Hülye könyveket olvasol, hülyeségeken kattogsz, alapvetően egy igencsak elbaszott bohóc vagy, aki a saját sebeit nyalogatja.
2013. aug. 2. 23:26
12/23 A kérdező kommentje:
Halak: Te egy ilyen skizofrén talány vagy, alapvetően halál érzékeny, de tudsz talaj paraszt is lenni. A környezeted már rég beszedte az összes tolerancia tablettáját, de te még mindig csinálod a feszkót. Nyughatatlan vagy, izgága, zsarnokoskodó, kibeszélsz mindenkit a háta mögött mert egy ganyé vagy, szerencsére jól főzöl és jó vagy az ágyban, ezért vannak még körülötted emberek. Mindig van valamennyi pénzed de baszott nagy szarrágó vagy. Úgy öltözködsz, mint egy NDK turista, piros zoknihoz simán felveszed a lila, műanyag fröccsöntött, ruppótlan szandált. Szereted a hosszú kapcsolatokat, mert utálsz mindig újat kezdeni, ráadásul téged elég nehéz elviselni, te sem szereted produkálni magad mindig az elejéről, inkább hazavágod a családodat.
2013. aug. 2. 23:26
13/23 anonim válasza:
Ez totál igaz. Bika vagyok és igaz amit leírtak. A barátnőm Mérleg és rá is totál igaz ez. Ezt hol találtad ? :O
2013. aug. 2. 23:35
14/23 A kérdező kommentje:
Úgy olvastam FB-n. Rám is rohadtul igaz (sajnos), oroszlán vagyok. xD
2013. aug. 3. 00:04
15/23 anonim válasza:
Én halak vagyok, de rám csak néhány dolog igaz. Nem öltözök úgy, mint egy NDK turista, ezt kikérem magamnak :D Nem valami találó ez a leírás.
Viszont a nővérem bika, és rá 100%-ig ez vonatkozik.
2013. aug. 3. 12:12
16/23 anonim válasza:
ezt ismerem.. -.- nagyon sz*r szerintem..ez már túl ment a határon.nem vicces, hanem sértő!
2013. aug. 3. 13:01
17/23 anonim válasza:
16-os vagyok:
ja, és én kos vagyok és rám egyáltalán nem igaz(na jó, csak a pszichopata része xD)
2013. aug. 3. 13:03
18/23 anonim válasza:
Én Rák vagyok,és sohase kértem kölcsön,inkább takarékos vagyok,így nincs szükségem a "kunyerálásra".
A többi nagyjából stimmel.:)
2013. aug. 3. 14:43
19/23 anonim válasza:
Ez cseszett jó! :-) És igaz is! Én kos, pasim rák, anya szűz. És stimmel! :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!