A vízöntőknél hogyan kell érteni ezt a "nagy a szabadságigénye" dolgot?
Tulajdonképpen sehogy, mert ez egy annyira sekély, mindenkire értelmezhető tulajdonság, hogy nincs értelme ezzel jellemezni valakit, legyen az Vízöntő, vagy más.
Ki mondaná magáról azt, hogy nincs szabadságigénye?
Ignoramus
Nem nagyon érdekelnek a horoszkópok, de vízöntőként ilyen vagyok:
Szeretek egyedül lenni, erre napi igényem van. Ha valamit meg tudok oldani egyedül is, akkor mindenképpen úgy is fogom. Nem szeretem, ha megmondják mit hogy csináljak. Ha kell úgyis kérdezek. De amúgy barátnőmhöz hűséges vagyok és mindig is az voltam.
De igen amúgy, ez egy marha általános megfogalmazás, kábé mindent rá lehet húzni.
Petőfi Sándor válasza:
(Nem azt jelenti, nagyon nem. A szabadságnak alárendeli egyéb dolgait.)
"Szabadság, szerelem!
E kettő kell nekem.
Szerelmemért föláldozom
Az életet,
Szabadságért föláldozom
Szerelmemet."
Ez akkora hülyeség, ha így belehetne skatujázni embereket akkor mindenkinek könnyebb lenne.
Èn vízöntö vagyok és hüséges, szeretem a családomat, és szeretek emberekkel lenni, söt nagy az igényem más emberekre. Habár én is szeretek megoldani mindent egyedül, de ha segítenek elfogadom.
Szabadság igény 2 kisgyerek mellett nincsen. Uralkodni nem engedek magamon, de kompromisszumot rengeteget kötök.
Utazni imádok, bejártam fitalaként a fél világot, dolgoztam, tanultam... most is külföldön élek, mert férjem német. De mindig együtt utazunk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!