Bak fiúkról mi a tapasztalat?
Mik a tapasztalatok a szerelemben,szexben stb. ?
Hozzáteszem a srác 17 éves :)
Az elsővel egyet értek abban, hogy a humorunk szuper, de a többi... Nem azt mondom, tudok én bunkó lenni, de csak azzal, aki megérdemli. Egyszer volt egy lány ismerősöm, aki folyton kérdezgette tőlem, hogy mindenkivel ilyen kedves vagyok, vagy csak vele. Igazából többnyire vele. Szóval lehetnek bunkók a bakok, de ha belopod magad a szívükbe, akkor mindenüket odaadják érted. Legalább is ha magamból indulok ki, akkor így van, de kár lenne általánosítani, annyira nem hiszek a horoszkópban.
18/(BAK) F
Ha a Bak nagyon szerelmes, mindent megtesz azért, hogy a párja boldog legyen vele. Nagyon technikásak és kitartóak, a nap 25 órájában csak szeretkeznének :D Addig nem nyugszanak, amíg maximálisan ki nem elégítenek. Sok mindenre kaphatóak, viszont nem túl kreatívak, de ha kitalálsz valamit, abban örömmel benne vannak (általában). Tény, hogy az érzelmek kimutatása nem az erősségük, ez annak függvényében változik, mennyire bíznak meg benned. Eleinte óvatosan, majd egyre jobban és magabiztosabban kimutatják az érzelmeiket. Ha már 100%-osan beléd habarodott, vigyázz, mert sohasem akar elengedni majd és veled akarja leélni az egész életét. Hajlamosak a féltékenységre. 2 típusú bak van (legalábbis ahogy eddig tapasztaltam) az egyik szereti ha kislányos vagy egy kicsit, meg amolyan ártatlan fajta, a másik inkább azt, ha te dominálsz és felül vagy. Az orális szex isteni velük. Hát nagyjából ennyi :)
Ált szeretik az okos nőket, meg ha nem pakolsz ki mindent a kirakatba, de a ruhád passzos és sejteti az idomaidat. Ha szoknyát veszel fel és hosszú lábaid vannak, attól meg egyenesen ledobják a láncot.
Nem éppen a legromantikusabbak, viszont fontos nekik, hogy boldog legyél velük. Egyébként nagyon sok minden függ az aszcendenstől is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!