Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Szerintetek az azonos horoszkó...

Szerintetek az azonos horoszkópú embereknnek több mint valószínű hogy közös tulajdonságai is vannak vagy ez csak hülyeség?

Figyelt kérdés
Én pl ikrek vagyok és akiket ismerek ugyancsak ikrek-et, van sok közös vonásunk :) mit gondoltok?
2013. jún. 12. 19:50
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

... De akkor sem lesz egyforma két ember szerintem, az ikrek pl. elég közel születnek egymáshoz időben azért általában mégis vannak köztük jellembeli különbségek.

10-es voltam.

2013. jún. 13. 12:06
 12/15 anonim ***** válasza:

Hát én ugyanabban a szülőszobában születtem egy régi osztálytársammal, egy óra különbséggel. Teljesen különbözőek vagyunk, és az életünk is máshogy alakult.

Úgy tudom neki szűz az aszcendense, nekem meg épphogy mérleg, de már mérleg.

Ez az oka a különbözőségnek?

Vagy hogy ő kissé butább? (Lángész én sem vagyok, de ezt az ember azért érzi.)

Még a gyerekkori családi helyzetünk is hasonló volt, mert mindketten elvált szülők gyerekei vagyunk.

Szóval elvileg jobban kéne hasonlítanunk....

2013. jún. 13. 22:11
 13/15 anonim ***** válasza:

Ha a távoli jövőben egy kisgyerek egy csillagközi térben száguldó űrhajón születik annak mi lesz a jegye?

Még egy asztrológus sem tudta megmondani, hogy a tudománya milyen hatásmechanizmuson alapszik. Ha ilyet kérdezünk, kertelnek, félrebeszélnek. Ha megkérdezünk egy csillagászt, hogy az égitestek mozgásának mi a meghatározó kölcsönhatása, rávágja: a gravitáció.

Kérdezem: milyen kölcsönhatáson alapszik az asztrológia. Egy magyar tőmondatot várok.

2013. jún. 18. 13:03
 14/15 Antimod ***** válasza:

"milyen kölcsönhatáson alapszik az asztrológia"

Tudtommal az időn. Abból indulnak ki, hogy minden megszületett embernek többé-kevésbé előre meghatározottak a feladatai, nehézségei, a bolygók állása pedig ezt hivatott "megmutatni".

2013. jún. 18. 13:22
 15/15 anonim ***** válasza:
Antimod: az idő nem kölcsönhatás. Az asztrológia hatásmechanizmusára gondoltam (ha van, szerintem nincs, vagy kitalált), azt szeretném megtudni, hogy mi. Mágnesesség? Gravitáció? (égitesteknél ez a legalapvetőbb). Hogyan hatnak ránk a csillagok? Még egy asztrológus sem tudta megmondani.
2013. jún. 18. 13:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!