Van viking horoszkóp?
Van bizony. Bárkinek leírom, ha kapok születési dátumot. Teljeset, tehát óra és perc is kell.
Én Valkűr vagyok.
A valkűrök Odin segítői, akik a csatákban meghalt harcosok lelkét a Valhallába kísérik, ami Odin lakhelye, ahol összegyűlnek a harcosok szellemei. Ám ezek a gyönyörűséges viking nők erősek, bátrak, hűségesek és meglepően rátermettek. Ezek a harcos istennők egyenértékűek a férfiakkal, ugyanúgy tisztelik és becsülik őket.
Mindez alapján magamra is ismertem, mint vad, hatalmas harcos nő, aki nem fél semmitől, szeret kockáztatni és imádja a kihívásokat. Ha tehetem, bátran kelek mások védelmére és mindig kiállok az igazság mellett. Nem bírom, ha engem vagy a szeretteim fenyegetik. Amilyen nemes, nagylelkű, segítőkész és jóságos tudom lenni, olyannyira képes is vagyok megbosszulni magamat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!