Na szkeptikuskáim! , ehhez mit szoltok? :Ha az asztrológia hazudott volna, halott lennék
"Sajnos abban igazat kell adnom nektek, hogy a különböző ezoterikus irányzatok művelői között nagyon sok a kókler. Ennek különösen felháborító változata az általatok is említett késő esti műsorokban kínált emelt díjas horoszkóp elemzés, kártyavetés meg a többi sorsjobbító „szolgáltatás", varázspraktika.
DE !
Súlyos nikotinfüggő voltam
Nem átvitt, hanem a szó nagyon-nagyon konkrét, fizikai értelmében. Hiszen minden racionális érv utóbbi mellett szólt. Az asztrológia segített két, a fentebbinél - talán kisebb horderejű, de számomra életbevágóan fontos változás kieszközlésében is. Egyikük a dohányzás abbahagyása volt. Éveken keresztül szenvedélyes dohányos voltam, végül már napi két csomag cigarettánál tartottam. Olyannyira rabja voltam függőségemnek, hogy esélyt se láttam arra, hogy felhagyjak vele, noha átláttam anyagi és egészségi vonzatait is, valamint azt is hogy a szenvedélybetegség bármilyen változata összeegyeztethetetlen a szellemi utammal.
Asztrológiai ismereteimnek azonban e tekintetben is hasznát vettem. Ily módon feltérképezhettem ugyanis dohányzási mintámat, azaz kideríthettem, mi áll nikotinfüggőségem hátterében. Így már egyszerűbb volt vele analóg, egészségesebb tevékenységeket találni, amelyekkel a napi többszöri rítust helyettesíthettem. Sikerült alkalmas időpontot is választani, amikor nagyobb esélyem volt visszaesés nélkül végigcsinálni a leszokással járó tortúrát, mint máskor. És végül, de nem utolsó sorban egy asztrológiai alkatomhoz illő étrendet is összeállítottam, megfelelő tisztító kúrákkal, mozgásformákkal, relaxációs és meditációs gyakorlatokkal kiegészítve, melyek csökkentették egyébként hónapokon át komoly szenvedést okozó elvonási tüneteimet. Így mindenfajta külső segítség, addiktológus, nikotin tapasz, stb nélkül sikerült letennem a cigarettát. Az utolsó csikket 2004 április 10-én nyomtam el."
A néni súlyos betegségéből, melyre a hivatalos tudomány már nem volt képes kigyógyítani az asztrológia gyógyította ki!
Valójában a tudomány több ezer évvel ezelőtt megoldotta volna ezt, hiszen kb azóta ismerjük a vasat, azóta tudunk leláncolni akárkit. Aztán gyújtson rá, ha tud. Oké, ha kíméletesek vagyunk akkor egy kórházban kötözünk le, és akkor nincs az, hoyg esetleg beadja a kulcsot a szervezet az elvonás miatt. Hameg még jófej is vagyok, akkor beteszlek mesterséges kómába.
Ad2, a leszoksához semmi köze az asztrológiához, ez egyszerű placebo hatás, vagyha úgy tetszik, ez a hit ereje. Deha valaki a síelésben hisz, annyi erővel azzal is leszokhat.
Ez csakis annak tudható be, hogyha nagyon hinni akarsz valamiben, akkor hosszú idő után beválik.
Miért?Mert teszel érte.
Bár kétlem, hogy ez igaz volna, az erős dohányost már csak a tüdőrák szoktatja le, vagy még az sem.
a legtöbb dohányzás okozta testi betegség a dohány letétele után évekkel jön elő.
az a kátránymennyiség amit te a tüdődbe és annak vérhálózatába juttattál, elvégzi majd a neki szánt feladatát.
Nem az asztrológia gyógyította meg.
Hanem ő saját magát.
Más kérdés, hogy az asztrológia segítségével találta meg az útját, de a folyamatot ő maga indította el (legalábbis a beszámoló alapján), és tartotta magát hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!