Az én horoszkópom ikrek, és a barátomé is . Szerintetek ez jó?
Figyelt kérdés
2013. máj. 28. 17:39
1/8 anonim válasza:
Ha szeretitek egymást, mindegy, mi a horoszkópotok ;)
3/8 A kérdező kommentje:
Oké , köszönöm a válaszokat
2013. máj. 28. 21:45
4/8 anonim válasza:
Igen teljesen jó, jobbat nem is találhattok egymásnak. Hasonlóak vagytok, így könnyen megértitek egymást, ugyanarra vágytok.
Csak egyre vigyázzatok, hogy nehogy hamar beleunjatok a tökélybe! Néha lepjétek meg egymást ezzel-azzal, hogy mindig érdekes legyen a másik!
5/8 A kérdező kommentje:
KÖSZÖNÖM
2013. máj. 29. 17:16
6/8 anonim válasza:
Szerintem jó, de nem tudom, meddig fog tartani (egyáltalán hány évesek vagytok?). Én is ikrek vagyok, és fiatalabb koromban volt pár szintén ikrek barátom. Mindegyik jó kapcsolat volt, érdekes, szórakoztató, jókat tudtunk beszélgetni, mindig találtunk klassz programokat, sosem unatkoztunk, de így visszanézve sok év távlatából azért egyik sem volt olyan halálos szerelem, óriási szenvedéllyel. Szóval nekem egyik sem volt az igazi.
7/8 anonim válasza:
két skizoid? :D hát inkább vicces lesz :D
8/8 anonim válasza:
az ikrek horoszkóp a legjobb az összes közül, és hogyha ráadásul mind a ketten azok vagytok, hát annál job nem nagyon van :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!