Van olyan anyuka aki hamarosan szül és tudja a saját születési időpontját percre pontosan?
Jaj, nagyon köszönöm. Én örülnék a 10.13-nak :)
Bár messze van, megírom majd az eredményt! Köszönöm. Boldog babavárást!
hű :) nagyon komoly :)) gratulálok májusi anyuka a babához!!!!!
kivi vagyok kérdező hogy nálad be jön-e ---majd írd meg Te is mindenképpen !!! :))
és az számít amúgy hogy most aug.10-re vagy 11 -re van valaki kiírva?? mert ugye ez a ciklus hosszúságától függ, amit én nem nagyon tudok megmondani mert hol ilyen, hol olyan....1-2 nap eltéréssel...
Kedves Májusi Anyuka! Szívből gratulálok!
Nekem változott a dolog,szerintem valamit rosszul üthettem be,mert azóta nem találom és csak 06.20at hoz ki. 06.27 helyett.
Itt a szülés napja nem számít,csak nekem kell,h be tudjam azonosítani,h ne kelljen több száz időpontot átnézni. Ami nagyon fontos,az anyuka percre pontos születési dátuma. Várom a többieket is. :)
ó köszönöm :))
én örülnék ha aug 10 helyett 15. én születne mert előtte fogunk költözködni és jó lenne egy hetet pihenni még az új helyen szülés előtt :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!