A plútó az erős bolygó? Az asztrológia tényleg gyakran téved?
Konkrétan az kérdésem, gondom, problámám, hogy nagyon rossz gyerekkorom volt, és hát ez elvileg benne is van a horoszkópomban. ez oké. de szerelmi életem gyakorlatilag nem létezik, nincs kapcsolatom, még nőkkel sem, az szerintem főként azért van, mert nagyon rossz kapcsolatom volt anyámmal. De most jön a lényeg, és ezért is kérdezem hogy erős bolygó-e a plutó, mert hogy most plutó vénusz együttállásom van, már vagy 2 éve és elvileg 2013 októberig tart, de semmi változás nem történt szerelmi ügyben, és hát ha tudomásom szerint a legerősebb bolygó a plutó nem tud semmi változást hozni, akkor csak arra következtetek, hogy az asztrológia valójában baromság. Vagy legalábbis ez a része.
ha érdekel valakit utána nézhet. Mert kíváncsi vagyok hogy tud-e valaki egy ügyben mondani valamit.
1989.01.19 01:20 skorpió aszcendens 8 fok 23'40
A Plutót lefokozták, már nem bolygó. De jaj, túl sok meló lenne módosítani a régi horoszkópokat visszamenőleg. Ezért az asztrológia "tudomány" művelői ezt nem is teszik meg. Persze, mondhatnák, attól, hogy nem bolygó még kifejtheti hatását. (hatását...milyen jellegűt?) Ha igen, akkor miért nem számolnak a sok ezernyi (szabad szemmel nem is látható) hasonló méretű kisbolygó "hatásával"?
És mi lesz ha egy szép napon felfedeznek egy tizedik, bocsánat kilencedik de igazi, nagybolygót? Tudom, semmi nem változik, írják tovább ugyanúgy a horoszkópokat. Minthogy az sem zavarja őket, hogy nem tizenkét hanem tizenhárom állatövi jegy van ma is. Aki november 30. és december 17. között születik odacsapják a nyilasokhoz, hiszen tizenhárom jegy nehezen lenne összeegyeztethető a tizenkét hónappal. Csúnya diszkrimináció a kígyótartó jegyűekkel szemben. Én majdnem ebbe esek, követelem, hogy írjanak a kígyótartók számára is horoszkópot!
Amit leírtak asztró elemzést tök jó, nekem főleg az tűnt fel a képletedben, hogy a Vénusz-Hold oppozició az erős ellentétet jelent a nőiség megélésében és a Vénusz együttáll a Szaturnusszal, ami szerencsére tönkre nem teszi, de legyengíti.
Az első házas Plútóval nagyon manipulativ, kicsit rögeszmés tud ám lenni az ember, de lehet h. nem veszi észre és kivetiti másokra. Ha viszont a hagyományos urát a Marsot vesszük az Ascendensendnek az a Kosban van, így uralmi helyzetű, nemcsoda ha férfikézzel irányítasz mindent az életedben. Ehhez jön a nem túl jó helyzetű Vénusz, az erős Plútó az 1.házban, az Ikrek Hold (ami egyébként kis magányérzetet is hozhat), szóval már bocsánat, de nagyon nehéz lehet neked megélni és kifejezni nőies módon a nőiességedet....ezen kéne "dolgoznod" (terápia, oldások stb.).
Az meg h. a Plútó ráment a Vénszodra (is) az ok, dse közben a Szaturnuszodon is mászkál, hisz ezek együttállnak, így nemcsoda ha életed rossz történései (esetleg a karmikus terhek is) most jönnek fel belőled (esetleg egy családállítás sem ártana ám!).
nincs hold-vénusz szembenállásom
hanem hold-uránusz
Szar a kép amit küldtél, az bizony jelöli a szembenállást én meg nem számolgattam...bocs ha ffi vagy nem irtad le, a nemet meg nem lehet horoszkópból kinézni. Akkor azért vagy olyan férfias hurrá! ezt megoldottuk. Igazából a Holdad semmivel sincs szembenállásban, és örülj is neki, mert akkor elég reménytelen lenne a helyzet...a Vénusz/Szaturnusz együttállás viszont nem segít a nőkkel kapcsolatban, de szerencsére nem is rombolja annyira a Vénuszt mint megtehetné....
Nézd te ideáljaidban egy nagyon földies nőt keresel, igazi üzletasszony tipust, ambiciózust, praktikust, akiben ott van azért az extravagancia is, és a megmentésre váró királylány is. Feleségként viszont inkább már egy mozgékony, fiatalos, intellektuális társat akarsz magad mellé.
És kit kaphatsz? Szerencséd van, mert az előbbit megkaphatod, mivel a Vénusz a 7.h-ad ura is a párkapcsolatoké. Szerintem valószinüleg szórakozás, nyaralás, sport stb. közben illetve tanfolyamon , utazás közben ismerheted meg a jövendőbelidet. Úgyhogy ne manipulálj, lehet h. egy kalandból indul majd az életreszóló kapcsolat nálad! És azt a Plútót egy picit próbáld háttérbe szorítani az 1.házadban, nagyon nehéz egy ilyen férfihoz közel férkőzni aki büszke is arra h. játszmázik meg manipulál mindenkit, nekem is van ilyesmi ismerősöm, kedvelem,kedvel, de szörnyen nehéz vele, mert semmit sem hajlandó nyíltan deklarálni. De neked ott a hódító Kos Marsod, inkább azt vesd be, ne legyél, hideg, zárkózott Bak, manipulativ, titokzatos Skorpió álarccal- bár ez nagyon izgatja a csajokat, de aztán mindegyik elbukik a páncélzatodon! Tudatosabban nyissál kicsit, legyél merészebb, Kososabb, nyiltabb és vakmerőbb, vesd bele magad az életbe ne csak a partvonalról figyeld és kritizáld a többiek őrültködéseit :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!