Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Egyáltalán nem jövök ki jól a...

Egyáltalán nem jövök ki jól a rákokkal, bennem van a hiba?

Figyelt kérdés

...Szerintem nem. Az is lehet, hogy senkiben sem, mindenki ártatlan, még a balástyai rém is. De azért érdekes. Pedig a rákokról annyi jót mondanak. És igazából az elején pont úgy érzem én is, hogy hű, mekkora jó arc és utána rájövök, hogy képtelen vagyok elviselni. És ők is engem (vagyis ezt úgy kell helyesen mondani, hogy "ők sem engem"?)

De pl. ha már vízjegy, a skorpiókkal meg remekül megvagyok.

Egy szó mint száz, nem sztárolják agyon kicsit a rákokat?

#asztrológia #skorpió #szilávsbukta
2013. márc. 1. 19:25
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Én rák vagyok de még sose hallottam hogy sztárolják ezt a jegyet. Én mindenkit elviselek, haragnak semmi értelme, szóval tényleg mindenkivel kijövök (vagy elviselem, vagyis soha senkire nem mondok egy rossz szót sem, elfogadom, hogy különbözünk), szóval próbálom megteremteni a világbékét. Nem hiszem, hogy túlsztárolnak, bár nem is nagyon izgat.
2013. márc. 1. 19:47
 2/11 anonim válasza:
En is rak vagyok,es en se hallottam hogy sztaroljak a rakokat.Jol kijovok az emberekkel,mondjuk eleg gyorsan meg tudom bocsajtani ha valaki megbant,elfelejteni sose,de ha valaki a paromat bantja meg ha nem is ertunk eggyet,vagy end fogom fel tul erzekenyen azt az embert nagyon tudom gyulolni,annyira hogy mar engem idegesit.Lehet ez miatt nem josz ki a rakokkal.
2013. márc. 1. 20:03
 3/11 anonim ***** válasza:

én skorpió vagyok, rákokkal ki vagyok békülve, viszont sok nyilastól kiráz a hideg. túl flegmák, nagyképűek, cinikusak, nemistudom..pedig őket szerintem sztárolják. "emberszerető, nagylelkű...." mondjuk az egyik legjobb barátom nyilas, de őt elviselem.:)

rákokról csak annyit mondanak hogy nagyon családszeretők és érzékenyek :D de a legtöbb akit ismerek pont hogy irtózik a gyerekektől meg ilyenektől.

2013. márc. 1. 20:21
 4/11 anonim ***** válasza:

Nem jösz ki jól a rákokkal? [link]

olvass róluk hogy van e közös benned és köztük...ha nincs akkor felejtsd el őket messziről!

2013. márc. 1. 20:42
 5/11 anonim ***** válasza:
A tarisznyarákokkal én se jövök ki, de lehet, hogy azért, mert én meg languszta vagyok.
2013. márc. 1. 23:59
 6/11 Napkiraly ***** válasza:
mi a rák? a rák egye ki
2013. márc. 2. 00:08
 7/11 anonim ***** válasza:

Én Rák vagyok, de vannak Rákok, akiket nem kedvelek.

Jegytől függetlenül vannak, akik Humor Haroldnak/Helgának hiszik magukat, és nem veszik észre, mennyire irritáló a stílusuk.

2013. márc. 2. 19:03
 8/11 anonim ***** válasza:
Jegytől függetlenül vannak olyanok, akiknek ZÉRÓ humorérzékük és erre még büszkék is. UFF!
2013. márc. 2. 19:51
 9/11 anonim válasza:

Én skorpió vagyok, a párom rák, mindkettőnk anyukája halak. Most várjuk az első babánkat, és egyre többet tapasztalom, mennyire családcentrikus a kedvesem. Minden rák ismerősömmel jól kijövök, de ez persze neveltetés kérdése is (úgy értem van két, egy napon született szűz jegyű ismerősöm, az egyikük egy toleráns tündér, a másikuk egy házsártos akarnok).

Amúgy te milyen jegyű vagy, kérdező?

2013. márc. 3. 09:02
 10/11 anonim ***** válasza:

skorpió vagyok, én is kijövök a rákokkal.

néha kicsit bosszant hogy túlérzékenyek, meg terhelik az embert nagyon a lelki bajaikkal, ha közel állnak hozzá, dehát más jegyeknek sokkal rosszabb tulajdonságaik is vannak.

alapjáraton én azt látom hogy nagyon jóindulatúak és igen, családcentrikusak, a párjuk (vagy a remélt párjuk) van mindig központban.

engem a bakok irritálnak, nincsenek érzéseik, mindenen átgázolnak, törtetnek, anyagiasak, pénzben mérnek minden értéket, lekezelőek, nem bírják ha szembesítik őket kellemetlen igazságokkal, képtelenek dícsérni magukat viszont felmagasztalják, és a legaljasabb eszközökkel sunyin állnak bosszút.

egy skorpió kimutatja hogy utál, egy bak lehet hogy az arcodba mosolyog, aztán a következő pillanatban börtönben találod magad... nagyjából ilyenek...

nekem még az életben egy rák nem ártott, a bakok sorozatban... mondom úgy hogy a horoszkópomban 4 jegy is a bakban áll, de totál nem azok érvényesülnek.

2013. márc. 5. 23:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!