Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Hisztek a horoszkópban, és az...

Hisztek a horoszkópban, és az egyéb ezoterikus dolgokban?

Figyelt kérdés
Mi köze van a születési dátumomnak, és a sorsomnak egymáshoz? Ja, és én mesterségesen császárral születtem, szóval még véletlenül se akkor, amikor kellett volna. Akkor ez számít a horoszkóp szerint, vagy ez egy hiba a gépezetben? Hogy lehet ilyenben hinni? A kérdést azért írtam, mert nemrég beszéltem valakivel, és kb egy órája beszéltünk, amikor megkérdezte, hogy mi a horoszkópom. Ekkor bár nem hiszek benne, elmondtam, hogy bak. Erre ő, hogy azok gonoszok, és nem jön ki jól velük(egyébként osztálytársak vagyunk, szóval ismerjük egymás természetét). Közben 1 órája beszélünk. EPIC FAIL!!! Annyira idegesít, amikor jönnek az ilyen áltudományos vackokkal, és kitalálják, hogy gonosz vagyok, mert decemberben születtem. Legközelebb majd azt mondom, hogy nekem nincs csillagjegyem, és rám nem vonatkozik az "asztrológia". Ha elég hülyék ahhoz hogy higgyenek a horoszkópnak, ezt is el fogják hinni. De ha nem hiszik el, akkor megmondom, hogy ismernek, tudják milyen vagyok, ha tényleg igaz, akkor az alapján ki kellene, hogy találják, hogy milyen csillagjegyben vagyok. Persze úgyse fogják tudni. Újabb EPIC FAIL!!! Várom a véleményeket. Ígérem, hogy nem fogok kioktatni, meg személyeskedni. Ezt meghagyom azoknak, akik a való életben szívóznak velem.
2009. szept. 12. 21:28
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

nah csak hogy ilyen válasz is legyen.

Én szeretem, ill alkalmazom az ezotériát, viszont nem ilyen alacsony szinten hogy a bakok gonoszak:D Ahogy már előttem is írták sokkal több minden számít egy horoszkópba. Leginkább a számmisztikát és a kártyajóslást szeretem, kiskorom óta.

17/L

2009. szept. 15. 17:09
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Én normális vagyok.
2020. dec. 12. 16:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!