Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Kos nők, miért vagytok ilyen...

Kos nők, miért vagytok ilyen lehetetlenek?

Figyelt kérdés

A kitartás élő szobra vagyok bak férfiként, már egy ideje udvarolok egy kos nőnek, de már én is belefáradok. Iszonyat elvárások. Miért van ez? Mi ez már?

Azt hiszem feladom.

F25

2013. febr. 7. 22:49
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
68%
Biztos nem bírja az asztro-majmokat :)
2013. febr. 7. 22:55
 2/33 A kérdező kommentje:
:S Köszönöm ezt az igen segítőkész választ. Biztos megyek majd valamire vele. Nem vagyok az.
2013. febr. 7. 22:56
 3/33 anonim ***** válasza:
Mennyi idelye?
2013. febr. 7. 22:58
 4/33 anonim ***** válasza:
Hát ha már most belefáradsz, akkor nem sok jóval kecsegtet neked a jövő egy kos nő mellett :)
2013. febr. 7. 22:59
 5/33 anonim ***** válasza:
Nyugi,a KOS férfiak is olyanok! Alaptermészetük!
2013. febr. 7. 22:59
 6/33 A kérdező kommentje:
1 hónapja udvarolok neki, de semmi előrelépés. Hol kedves, hol meg mint a smirgli papír. Mit kéne tennem? Küzdő típus vagyok, de ez már nekem is magas.
2013. febr. 7. 23:00
 7/33 anonim ***** válasza:
91%
A Kos lelkes, másodpercek alatt szerelmes tud lenni. Ha már egy hónapja nem jutsz vele semmire, akkor valószínűleg nem vagy az esete, csak időnként jólesik neki az udvarlásod.
2013. febr. 7. 23:02
 8/33 A kérdező kommentje:

Köszönöm. Ő 20 éves lány.

Gőzöm sincs mit kéne tennem, én amolyan klasszikus udvarló vagyok. Lehet, hogy ez az, csak nem tudja megmondani. Én az egyenesesség híve vagyok, valahogy rá kéne bírnom, hogy bevallja mi a helyzet. Szerinted?

Az én kitartásomnak is van határa. Sokszor olyan kiszámíthatatlan a lány, én ezen kikészülök. Én is szeretem a változatosságot, de nem ilyen formában. Nagyon sokszor bántó is tud lenni, mintha nem lenne szíve. Nekem kos az aszcendensem, bennem is megvan a dinamika, szenvedély, lendület, de sosem bántanék mást oktalanul.

2013. febr. 7. 23:04
 9/33 anonim ***** válasza:
92%

Kos nő vagyok.

Én harcoltam a szerelmemért.Hadizsákmány.XD

Személy szerint azt szeretem,ha én szerzem meg a pasit és nem fordítva.Lehet,hogy ez a gond a te kosoddal kapcsolatban is.

Amúgy meg amondó vagyok,hogy jobban jársz inkább valaki mással,mert ha idáig nem sikerült,akkor már nem sok reményt fűznék hozzá.A szerelem vagy van,vagy nincs,de egyértelműen látszik.Rajtam legalább is.

2013. febr. 7. 23:08
 10/33 anonim válasza:
Én kos vagyok (N) és a párom kb. fél évig próbált elcsábítani mire beadtam a derekam. Már ő is pont fel akarta adni, de szerencsére nem így lett. Azóta van egy 2 éves gyerkőcünk, szóval kitartás ;) Tényleg nehéz esetek vagyunk mi kosok, de nem lehetetlenek
2013. febr. 7. 23:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!