Kos nők, miért vagytok ilyen lehetetlenek?
A kitartás élő szobra vagyok bak férfiként, már egy ideje udvarolok egy kos nőnek, de már én is belefáradok. Iszonyat elvárások. Miért van ez? Mi ez már?
Azt hiszem feladom.
F25
Köszönöm. Ő 20 éves lány.
Gőzöm sincs mit kéne tennem, én amolyan klasszikus udvarló vagyok. Lehet, hogy ez az, csak nem tudja megmondani. Én az egyenesesség híve vagyok, valahogy rá kéne bírnom, hogy bevallja mi a helyzet. Szerinted?
Az én kitartásomnak is van határa. Sokszor olyan kiszámíthatatlan a lány, én ezen kikészülök. Én is szeretem a változatosságot, de nem ilyen formában. Nagyon sokszor bántó is tud lenni, mintha nem lenne szíve. Nekem kos az aszcendensem, bennem is megvan a dinamika, szenvedély, lendület, de sosem bántanék mást oktalanul.
Kos nő vagyok.
Én harcoltam a szerelmemért.Hadizsákmány.XD
Személy szerint azt szeretem,ha én szerzem meg a pasit és nem fordítva.Lehet,hogy ez a gond a te kosoddal kapcsolatban is.
Amúgy meg amondó vagyok,hogy jobban jársz inkább valaki mással,mert ha idáig nem sikerült,akkor már nem sok reményt fűznék hozzá.A szerelem vagy van,vagy nincs,de egyértelműen látszik.Rajtam legalább is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!