Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » A horoszkópunk alapján remélhe...

Sajt089 kérdése:

A horoszkópunk alapján remélhetek pozitív alakulást az ügyben?

Figyelt kérdés

Vízöntő leány vagyok és egy friss ismeretséget sikeresen elbaltáztam a rámenős stílusommal de ez annál komplexebb.

Lényeg, hogy szeretném ha ismét fellobbanna az érdeklődése irántam, csak nem tudom számíthatok e erre. Ő nyilas mérleg aszcendenssel. Az én aszcendensem oroszlán. Esetleg tudtok mondani valami kis "praktikát" aminek segítségével újra érdeklődését felkelthetem? Annyira a fejemben van hogy napi szinten szerepel az álmaimban, eszembe jut csak úgy random, olyan dolgok jönnek szembe velem amik rá emlékeztetnek...ez már kikészít! Ezért akarom hogy ismét beszéljünk. Nem válaszol a leveleimre, kitörölt az ismerősei közül. Elfelejteni is azt hittem sikerült már...de nem! Arra is gondoltam ez egy karmikus kötelék. Okos tanács?

2013. febr. 2. 21:12
 1/8 anonim válasza:
szia! Én őszintén hiszek abban, amiben Te is, DE! Ugyan ebbe a hibába estem az elmúlt 1 évben többször is, mint amibe Te is készülsz! Sajnos sokszor belemagyarázzuk a karmikus köteléket abba, hogy egyszerűen nem tudjuk szimplán elengedni. Mégegyszer mondanám: hiszek a karmában. Ne készítsd ki magad! Tapasztalat...
2013. febr. 3. 21:27
 2/8 A kérdező kommentje:
És te hogyan léptél ezen túl? Komolyan már ki vagyok készülve ettől a helyzettől.
2013. febr. 3. 22:43
 3/8 Nixcy88 ***** válasza:

Vízöntő- Nyilas: Ez a legkalandosabb pár az állatövi jegyek közül. Izgalmasabb kalandban lesz részed, mint gondolnád. Nyugodtan vágj bele.

Hogyan közelítsük meg a Nyilas férfit?

Legyél a legkedvesebb női barátja. Beszélgess vele arról, h hova szeretne utazni, faggasd ki a kedvenc kalandjáról. Legyél könnyed és vicces, teli érdekes tapasztalatokkal. Legyél vele őszinte és nevess a vicces történetein. Ha úgy érzi kényszerítve van, menekül. Ezért ne akaszkodj rá túlzottan, ne követelőzz és ne viselkedj érzelgősen vele.

Gyors út a szívéhez: Hívd el túrázni, vagy biciklizni egy olyan helyre ahol még nem voltatok.Mivel szeret új dolgokat kipróbálni, elmehettek olyan étterembe, ahol új ízeket kóstolhattok.

2013. febr. 4. 20:31
 4/8 anonim ***** válasza:

Én is nyilas vagyok mérleg aszcendenssel, igaz nő.

Nem írod, hogy pontosan mi történt köztetek, mennyire ismeritek egymást. Elképzelhető, hogy valami érzékenyen érintette, vagy nagyon nem viselkedtél szimpin és berágott, ezért rögtön le is épített. De hogy nem haragszik rád, és szóba állna még veled, arra fogadni mernék. Nem vagyunk haragtartóak, lehet velünk beszélni. Az is lehet, hogy tényleg megsértődött valamin, és ezért büntet, de valójában mégis érdekled őt.

Egy biztos a trükköket, játszmákat, ravaszságokat nem szeretjük. Kétlem, hogy ha elkezdenél tipikus jelzéseket küldeni neki, vagy barátnőkkel becserkésző akciókat csinálni, akkor újra kezdeményezne. Valószínű érzékeny lélek, és van benne némi büszkeség is.

Az őszinteséget és a világos, egyértelmű beszélgetéseket annál jobban szeretjük.

Így ha velem fordulna elő olyan, hogy valakit rögtön leépítek, akkor csak akkor lehetne biztos esélye, ha őszintén bevall mindent. Igazi őszinteségi roham és semmi női praktika+ érdeklődés felkeltés!

Ha a helyében lennék és megírnád neki azt, amit itt a kérdésed magyarázatában, ezen kívül azért bocsánatot kérnél a rámenősségért és megmagyaráznád miért volt, akkor nagyot nőnél a szememben! Szerintem mi nyilas-mérlegek túlzottan megértőek vagyunk és át tudjuk érezni mások helyzetét, főleg a kor előrehaladtával. Biztosan megértené, ha leírnál neki mindent a saját szemszögedből. Értékelné, ráadásul még az önbizalmát is növelnéd ezzel.

Az, hogy ezután lehet-e köztetek párkapcsolat, az nem ettől az esettől (elbaltázás és vallomástól) fog függni. Hanem attól, hogy alapvetően bejössz-e neki.

A nyilas-mérlegnek egyébként nagyon fontos a szerelem és az igazi megtalálása. Nem olyan szadabságpárti, ahogy sokan gondolják.

2013. febr. 5. 09:58
 5/8 A kérdező kommentje:

Kedves Nyilas-Mérleg hölgy!

Köszönöm a terjedelmes válaszodat és a biztató szavakat :)

Az a gond, hogy már minden lehetőséget (szerintem minden lehetőséget) amit így online meg lehet lépni megtettem már. Magamat sem értem miért érdekel ennyire erősen ő. Mikor megismertem (online) akkor elég rossz volt az életem...nagyapámat ápoltam aki haldoklott, nem tudtam befejezni a tanulmányaimat, pénzügyi gondok ...elég nagy nyomás alatt voltam és ekkor ismertem meg. Egy idő után a sűrű beszélgetéseink megritkultak, erre mikor rákérdeztem ő kifejtette, hogy negatívan állok az élethez és ezzel ő nem tud mit kezdeni. Nos ekkor elküldtem a francba, de előtte megmagyaráztam, miért vagyok ennyire negatív. Állítása szerint megértette a gondomat, mégis hiába kértem bocsánatot mert kiosztottam első felindulásból mert azóta nagyon megromlott a kapcsolat, oly annyira, hogy mikor megint érdeklődök iránta és esetleg írok már csak elolvassa, de nem válaszol rá. Más esetben vállat vonnék és élném az életem tovább...vele nem tudok így eljárni. Már összejöttem mással hogy elfeledjem, de nem jött be így szakítottam az illetővel. Néha annyira erőteljesen benne van az agyamban, hogy muszáj írjak neki. Persze ekkor ő nem válaszol de én megkönnyebbülök. Tudom ez iszonyatosan kreténül hangzik, de komolyan szenvedek ettől. Ezt neki is megírtam, és azt is, hogy szeretném, ha megjavulna a kapcsolatunk. Erre szintén nem kaptam választ. Nincs ötletem, az őszinteség megvolt, taktikázni nem is szeretnék...elengedni valamiért nem tudom...

2013. febr. 7. 23:24
 6/8 anonim ***** válasza:

Nem hangzik túl jól, amit írtál.

Ha ő is egy valamire való nyilas-mérleg, akkor nem hiszem, hogy haragszik már rád, maximum eleinte volt mérges.

Nem lehet, hogy egyszerűen csak mint nő, mégsem jössz be annyira neki?

Lehet, hogy elsőre tetszettél neki, de ahogy megismert elment a kedve? Csak nem tudta hogy közölje, a "negatívkodásaid" pedig épp kapóra jöttek? Könnyebb volt arra fogni, mint kimondni, hogy nem jössz be? Mert belátható, hogy ilyesmit nehéz közölni bárkivel is...

Nem tudsz vele személyesen beszélni, bocsánatot kérni és újra próbálkozni...?

Ha nem mész semmire, jobb ha elfelejted. Tudom, nem könnyű...

2013. febr. 8. 00:08
 7/8 A kérdező kommentje:
Online ismeretség. Röpke egy hónapig beszélgettünk. Pont ezért nem értem miért vagyok ennyire oda. Nem az esetem, túl szőrös, hízékony, alacsony...jó nem a küllemben dőlnek el ezek a dolgok, de belsőre sem véltem felfedezni benne olyan értékeket. Bocsánatot kértem már tőle. Leírtam neki, hogy mit gondolok és mit szeretnék. Én is gondoltam már arra, hogy nem vagyok az esete, viszont amikor mondta, hogy negatív vagyok hozzá főzte, hogy azért szimpatikusnak talál, de nem tud mit kezdeni a picsogásommal meg a pesszimistaságommal. Sokat tettem azért hogy elfelejtsem, több mint fél éve ott motoszkál a gondolataimban, álmaimban, van hogy egyértelműen ráutaló jelekkel találkozok...pont mikor azt hittem végre kitettem a lelkemből. De ez önmagában röhejes...kitenni a lelkemből egy kvázi vadidegent?! jesszusom O.o
2013. febr. 8. 00:18
 8/8 A kérdező kommentje:
Meg ha zavarná, hogy írok akkor miért olvassa el? Vagy miért nem tilt le? Akkor megszabadulna tőlem végérvényesen.
2013. febr. 8. 00:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!