Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Homoszexuálisoknak hogyan...

Homoszexuálisoknak hogyan kell nézni a párkapcsolat horoszkópot?

Figyelt kérdés

Tehát le van írva pl. hogy oroszlán férfi hogyan jön ki a rák nővel, hogyan jár a kevdvében vagy fordítva.

De aki az azonos nemben keres párt, az most hogyan/honnan-hova olvassa?

2013. jan. 30. 23:31
1 2
 11/14 Pasika007 válasza:

Egyszerűen csak elolvasom a másik fél horoszkópját és rávetítem az enyémre hogy mennyire jönnénk ki.

De a sima horoszkópból is kiderül, hogy körülbelül milyen a személyisége, nem kell ahhoz összevetni egymásét! :)

2013. febr. 1. 18:56
 12/14 anonim ***** válasza:
Far felől...
2013. febr. 2. 23:23
 13/14 Napkiraly ***** válasza:
nekik a homoszkópot kell figyelni
2013. febr. 3. 21:57
 14/14 anonim ***** válasza:

Ugyanúgy, mint a heteroknak.

Bár én komolyabb elemzésre szavazok, nem a sima Nap-jegyes nőimagazinos összevetéstől. Ott ez nekem is megfordult a fejemben, pedig hetero vagyok. Vonatkoztass el a nemektől, amikor ilyet olvasol, jobbat nem tudok. Rendes szinasztria teljes képlettel jobb lenne, de azért lehet, hogy regisztrálni kell (vannak ilyen oldalak, pl. astronet.hu), vagy fizetni kell érte.

2013. febr. 7. 18:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!