Kos nőt, hogyan tudnék viszahodítani? (ha Kos vagy kérlek jelezd)
nyilas férfi vagyok,volt barátnöm 19 én is.1,5 hónapja otthagyott mivel nem akartam,hogy felvegyék egy jégkorong csapatba ,mert féltettem,hogy ott megsérülhet,mire ő depreszióba küldve engem otthagyott.Más volt mint a többi lány számomra,benne éreztem azt amit idáig másban nem ,és tudom én is különleges voltam számára.Kérlek segítsetek,hogyan tudnám a Kos nőt visszahodítani ? (bevallom amióta elhagyott már az öngyilkosság is átment a fejemen mint pozitiv dolog... ez pedig nem egészséges :S de nagyon szerettem/szeretem őt...) Normális válaszokat kérnék! köszönöm.
19/F
Igazad van egyes válaszoló! kettes válaszoló: nem volr 3.ik ember,csak szimplén bevalotta,hogy fél évig sose szeretett,csak játszott...
Nem tudja valaki,hogy Nyilas férfihez ki illik ?
2
Ezt több pasitól is hallottam, hogy iszonyatosan örülnek ha megszabadulnak tőlük.
Jelzem: kos vagyok. Jó fej vagy: a második válaszoló után igazat adtál az elsőnek, miszerint "örülj,hogy megszabadultál tőle", majd offoltad a saját kérdésedet és kiírtad hogy "nyilashoz mi illik?" Ezt nevezem kitartásnak. Ezt minden nő imádni fogja. Csak így tovább. Az öngyilkossággal való fenyegetőzés/próbálkozás nálam mint kosnál - ugyanis volt pasim szintén próbált öngyilkos lenni, mikor otthagytam - nem ért célt, sőt. A szeretet utolsó csíráját is kiirtotta belőlem.
Remélem, ez normális válasz volt. Egyébként nézd meg egy asztrológiával foglalkozó oldalon: a nyilashoz alapvetően két elem illik: KOS és oroszlán. Ugyanis ez a három tűz jegy és az asztrológusok szerint így jönnek ki legjobban egymással.
Viszont ha egyetlen tanácsot megfogadsz: EGYÁLTALÁN ne dönts a csillagjegy alapján. Ne ess abba a hibába, hogy mikor megismersz valakit, az első adatok között tudni akarod az illető csillagjegyét. Rossz irányba vihet egy jól induló kapcsolatot.
Ha érdekel az asztrológia: rohadtul mérges voltam, mikor elkezdtem írni neked a választ, mire idáig értem elmúlt. Állítólag ez kos tulajdonság.
Ezt most nem mondtad komolyan, hogy bocsánatot kérsz, ugye? Én kérek bocsánatot a hirtelen haragom miatt, de már a válaszomban is benne volt, hogy ez például állítólag kos tulajdonság, talán valamit segít is, hogy kiismerd őket/minket. Nehogy már még lejjebb nyomjalak, mint ahol vagy.
Ne próbáld meg visszahódítani. Hónapokig is eltarthat, mire ezt kihevered, de - tudom, közhely - túl leszel rajta. Kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!