Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Kos nőt, hogyan tudnék viszaho...

Kos nőt, hogyan tudnék viszahodítani? (ha Kos vagy kérlek jelezd)

Figyelt kérdés

nyilas férfi vagyok,volt barátnöm 19 én is.1,5 hónapja otthagyott mivel nem akartam,hogy felvegyék egy jégkorong csapatba ,mert féltettem,hogy ott megsérülhet,mire ő depreszióba küldve engem otthagyott.Más volt mint a többi lány számomra,benne éreztem azt amit idáig másban nem ,és tudom én is különleges voltam számára.Kérlek segítsetek,hogyan tudnám a Kos nőt visszahodítani ? (bevallom amióta elhagyott már az öngyilkosság is átment a fejemen mint pozitiv dolog... ez pedig nem egészséges :S de nagyon szerettem/szeretem őt...) Normális válaszokat kérnék! köszönöm.

19/F

2013. jan. 21. 16:42
 1/9 A kérdező kommentje:
az íráshibákért előre is bocsánat,de nem jó a billentyűzetem.
2013. jan. 21. 16:56
 2/9 schocko ***** válasza:
24%
Kos nőt nem érdemes visszahódítani, örülj, hogy megszabadultál tőle...
2013. jan. 21. 17:13
 3/9 anonim ***** válasza:
Szerintem nem feltétlenül emiatt hagyott ott, ha érted mire gondolok.
2013. jan. 21. 17:15
 4/9 A kérdező kommentje:

Igazad van egyes válaszoló! kettes válaszoló: nem volr 3.ik ember,csak szimplén bevalotta,hogy fél évig sose szeretett,csak játszott...

Nem tudja valaki,hogy Nyilas férfihez ki illik ?

2013. jan. 21. 19:40
 5/9 anonim ***** válasza:

2

Ezt több pasitól is hallottam, hogy iszonyatosan örülnek ha megszabadulnak tőlük.

2013. jan. 22. 07:56
 6/9 anonim ***** válasza:
Kecsketáppal
2013. jan. 22. 13:25
 7/9 anonim válasza:

Jelzem: kos vagyok. Jó fej vagy: a második válaszoló után igazat adtál az elsőnek, miszerint "örülj,hogy megszabadultál tőle", majd offoltad a saját kérdésedet és kiírtad hogy "nyilashoz mi illik?" Ezt nevezem kitartásnak. Ezt minden nő imádni fogja. Csak így tovább. Az öngyilkossággal való fenyegetőzés/próbálkozás nálam mint kosnál - ugyanis volt pasim szintén próbált öngyilkos lenni, mikor otthagytam - nem ért célt, sőt. A szeretet utolsó csíráját is kiirtotta belőlem.

Remélem, ez normális válasz volt. Egyébként nézd meg egy asztrológiával foglalkozó oldalon: a nyilashoz alapvetően két elem illik: KOS és oroszlán. Ugyanis ez a három tűz jegy és az asztrológusok szerint így jönnek ki legjobban egymással.

Viszont ha egyetlen tanácsot megfogadsz: EGYÁLTALÁN ne dönts a csillagjegy alapján. Ne ess abba a hibába, hogy mikor megismersz valakit, az első adatok között tudni akarod az illető csillagjegyét. Rossz irányba vihet egy jól induló kapcsolatot.

Ha érdekel az asztrológia: rohadtul mérges voltam, mikor elkezdtem írni neked a választ, mire idáig értem elmúlt. Állítólag ez kos tulajdonság.

2013. jan. 30. 14:14
 8/9 A kérdező kommentje:
Bocsánat utolsó,ha felidegesítettelek.Én voltam itt a hibás,mert nem szabadott volna egy emberre feltennem midnent,aki ráadásul nem szeretett(itt megfordul az öngyilkosság gondolatta,ha mindened elveszted és nem tudod ki vagy,hova mész,ürességet érzel... persze rendbeálltam én is,de nem 1 hónap volt.)Nem teljesen csillagjegy alapján itélek,sőt...de kíváncsi voltam ki "illene" ,mert nincs mit veszteni,ha tudom. mégegyszer bocsánat a felidegesítésért.
2013. jan. 30. 20:09
 9/9 anonim válasza:

Ezt most nem mondtad komolyan, hogy bocsánatot kérsz, ugye? Én kérek bocsánatot a hirtelen haragom miatt, de már a válaszomban is benne volt, hogy ez például állítólag kos tulajdonság, talán valamit segít is, hogy kiismerd őket/minket. Nehogy már még lejjebb nyomjalak, mint ahol vagy.

Ne próbáld meg visszahódítani. Hónapokig is eltarthat, mire ezt kihevered, de - tudom, közhely - túl leszel rajta. Kitartás!

2013. febr. 1. 13:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!