Az oroszlán férfiak vérében van a csábítás, egyszerűen muszáj levenniük a nőket a lábukról?
Az én férjem is oroszlán jegyű, de nemhogy ezt nem tapasztaltam nála, de anno nekem kellett kezdeményeznem, hogy észrevegyen :D.
Idén leszünk 20 éve együtt, jól néz ki... nemhogy nem csábítgat senkit, de amikor flörtölget vele valaki, jókat mosolygok azon, hogy egyáltalán nem veszi észre :D.
Hát...édesapám oroszlán volt.
És annyira el volt telve magától, hogy szrt minden legyeskedő nőre. Nem vette őket észre.
Párom is oroszlán, ő meg akkor sem venné észre, hogy tetszik egy lánynak, ha pucéran sétálna el előtte a csúnyáját mutogatva.
Viszont volt főnököm tisztában volt az oroszlánosággával, és használta is.
Hát igen , nagyon egocentrikusak . Érzékenyek , de ugyanakkor nincs gondjuk azzal ,hogy megmondják kerek perec amit gondolnak . Megsérteni nem félnek .
Amúgy vannak nemes tulajdonságaik ,tudnak nagyon szeretni , ragaszkodni .
Nekem 3 közelebbi oroszlán férfi ismerősöm van.
Ebből amelyik mindre igaz,hogy kicsit egoisták és nagyon akaratosak,magabiztosak de érzékenyek is...
Az egyik az unokaöcsém,ő nők terén azonban el van veszve.
A másik kettő azonban nők terén is ugyanolyan magabiztosak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!