Ha szűz a horoszkopom fizikálisan örökre szűz leszek?
Figyelt kérdés
2013. jan. 7. 09:55
1/12 anonim válasza:
Igen, gondolom, anyád is szüz volt
2/12 anonim válasza:
Not sure if troll or just plain stupid...*faceplam*
3/12 anonim válasza:
Mivan? Neem!-.-
Na figyelj, attól, hogy a szűz jegyében születtél, nem leszel szűz, hacsak soha nem fekszel le senkivel. Vagy talán én is örökké skorpió leszek? nem, csak a horoszkópom marad az, én ember vagyok.:)
Szóval, nem tudom, hány éves vagy, habár.. Szóval, ha lefekszel valakivel, úgy, akkor már nem leszel szűz, csak a horoszkópod lesz az. Mert a horoszkópod sosem fog változni, de te igen:)
4/12 anonim válasza:
Persze, amennyiben minden ikreknek van ikertestvére...
5/12 anonim válasza:
Az előbb az utcán láttam egy oroszlánfalkát!
Éppen az ebédjüket keresték, azt mondták, hogy szűz-lányokat akarnak ma ebédelni!
6/12 anonim válasza:
Gondolom meg gyerek vagy,hogy ilyet kerdeztel) nem,nem maradsz orokre szuz,es ha szorgalmasan tanulsz,idovel tisztaban leszel az ilyen dolgokkal is,hogy nem szo szerint kell a horoszkopokat ertelmezni)
7/12 anonim válasza:
gyere át este, utána nem leszel az
8/12 anonim válasza:
Hogyan hívhatod át magadhoz, amikor azt sem tudod, hogy fiú vagy lány a kérdező. Vagy neked mindegy?
9/12 anonim válasza:
..én bak vagyok és az is vagyok!!
10/12 anonim válasza:
Pfuu te nagyon hulye vagy haver..:-j
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!