Jellemzőek ezek egy szűz jegyű emberre?
52% -os
Hát kb 10 ismerek, némelyiket több, mint 15 éve, de ne te mondd már meg nekem ezeknek az embereknek a jellemét.
Eléggé magadra vetted, talán még be is sértődtél, különben nem írnál. :D
52%-os:
Gyenge jellemű vagyok, ez igaz, de az írásomból nem lehet rájönni erre, de tökmindegy, így is szűz maradok. Arról nem hallottál, hogy a horoszkóp egy bizonyos jegyben születettekre csak nagyátlagban érvényes? Lehet, hogy nagyon értesz a horoszkóphoz, de legalább ezt is tudhatnád.
Kis önjelölt szakértő vagy, aki abban az álomvilágban maradt, hogy aki pl. szűz, annak nem lehet más a személyisége, csak amit te olvastál erről.
Kérdezz meg 100 szüzet, hogy milyen a személyiségük, és ha mindegyik megfelel egy adott kritériumnak egytől egyig, akkor kapsz egy zöld kezet a sok piros mellé. :)
13
bocsi, de nem érdekel amit mondasz. A tegnapi előadásod után arra sem méltatlak, hogy egyáltalán érdekeljen. Udvariasságból, mert hogy "volt gyerekszobám" leírtam neked ezt, de részemről innentől kezdve vége a veled való eszmecserének:DD
"Had döntsem már én el, hogy milyen vagyok, jólvan!? :D"
Ezen megbotránkozni már nevetséges...
Ezt a kifejezést akkor szoktam használni, amikor egy idióta azt hiszi, jobban ismer engem látatlanba, mint én saját magamat. Mitől képzeled, hogy annyira okos vagy?
Túl értelmes vagy ahhoz, hogy 20 év alatti legyél, viszont felnőttként nagyon nevetséges vagy.
A #4-es rám is igaz, de pl. szűz jegyűről azt is tartják, hogy pedáns, és pl. bátyám is én is (nő vagyok) szűz jegyben születtünk, de nem mondanám, hogy pedánsak vagyunk. Viszon szőrszálhasogatóak igen, azt is szokták mondani a szüzekre.
Az aszcendensem viszont bak, az jobban illik rám, amit a bakokról mondanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!