Nyilas fèrfi-oroszlàn no?
Az a két személy horoszkópházaiban tartózkodó planéták egymás közti fényszögkapcsolatainak valamint az azoknak a másik személy asztrogrammjával való egybevetésének függvénye, több ezer lehetséges variánssal. Tudod, ezt tanulja évekig-évtizedekig egy valamirevaló asztrológus.
De ha azt akarod hallani, hogy szenvedélyes, soha véget nem érő szerelem, amilyet még nem látott a világ, akkor tessék.
A nyilas férfi (hosszútávon) borzasztóan unalmas egy oroszlán nő számára.
:-(
Jelenleg 49%-ban tartjátok hasznosnak, ahogy az asztrológia valójában működik, de sebaj, megy ez még lejjebb is! Éljenek tehát a kóklerek, misztikus csalók, a ködszurkálók, a félőrültek, akik majd a Seggem és Környéke Újság horoszkóprovatához hasonló tanácsokkal látják el a kedves kérdezőt, mint a sokattanult második válaszoló.
Grat.
Első voltam
Unalmas? Hát én ezt nem gondolnám... Egy hosszú távú kapcsolatban az egyik legfontosabb a közös humorérzék, és e téren az oroszlán meg a nyilas szerintem nagyon együtt van... De másutt is. Mindkettő nyitott, érdeklődő, játékos, kalandvágyó jegy, szóval szerintem kizárt, hogy egy ilyen kapcsolat ellaposodjon! Mindig ki tudnak találni valami újat...
Jó persze ez sokmindentől függ, az asztrológia nyilván nem tud korrekt választ adni erre.
koszonom a vàlaszokat.
elsonek ès egyben harmadiknak:arra voltam kivàncsi hogy tènyleg igy van e ahogy èn gondolom/èlem.a fèrjem nyilas,csendes,nyugodt ember,akit lehet irànyitani.anya pici fia,nèha kèpes egy 5 èves gyerek szintjèn viselkedni.7ellenben èn:aki irànyito tipus,egoista,ezen kivul nem birja elviselni a veresèget,bosszuàllo vagyok.
csak arra lettem volna kivàcsi hogy màs akik ezekben a jegyekben szulettek,ilyen tulajdonsàgokkal rendelkeznek e.
Igen, kérdező, pont erre írtam, hogy unalmasak.
De ez nyilván még rengeteg mindentől függ, nem csak a fő jegytől!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!