Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Nyilas fèrfi-oroszl&agr...

Nyilas fèrfi-oroszlàn no?

Figyelt kérdés
milyenek az e jegyben szulottek egyutt?
2012. dec. 29. 18:08
 1/9 anonim ***** válasza:
62%

Az a két személy horoszkópházaiban tartózkodó planéták egymás közti fényszögkapcsolatainak valamint az azoknak a másik személy asztrogrammjával való egybevetésének függvénye, több ezer lehetséges variánssal. Tudod, ezt tanulja évekig-évtizedekig egy valamirevaló asztrológus.

De ha azt akarod hallani, hogy szenvedélyes, soha véget nem érő szerelem, amilyet még nem látott a világ, akkor tessék.

2012. dec. 29. 19:30
 2/9 anonim ***** válasza:
68%

A nyilas férfi (hosszútávon) borzasztóan unalmas egy oroszlán nő számára.

:-(

2012. dec. 29. 19:35
 3/9 anonim ***** válasza:
75%

Jelenleg 49%-ban tartjátok hasznosnak, ahogy az asztrológia valójában működik, de sebaj, megy ez még lejjebb is! Éljenek tehát a kóklerek, misztikus csalók, a ködszurkálók, a félőrültek, akik majd a Seggem és Környéke Újság horoszkóprovatához hasonló tanácsokkal látják el a kedves kérdezőt, mint a sokattanult második válaszoló.

Grat.

Első voltam

2012. dec. 29. 19:58
 4/9 anonim ***** válasza:

Unalmas? Hát én ezt nem gondolnám... Egy hosszú távú kapcsolatban az egyik legfontosabb a közös humorérzék, és e téren az oroszlán meg a nyilas szerintem nagyon együtt van... De másutt is. Mindkettő nyitott, érdeklődő, játékos, kalandvágyó jegy, szóval szerintem kizárt, hogy egy ilyen kapcsolat ellaposodjon! Mindig ki tudnak találni valami újat...

Jó persze ez sokmindentől függ, az asztrológia nyilván nem tud korrekt választ adni erre.

2012. dec. 29. 20:05
 5/9 A kérdező kommentje:

koszonom a vàlaszokat.

elsonek ès egyben harmadiknak:arra voltam kivàncsi hogy tènyleg igy van e ahogy èn gondolom/èlem.a fèrjem nyilas,csendes,nyugodt ember,akit lehet irànyitani.anya pici fia,nèha kèpes egy 5 èves gyerek szintjèn viselkedni.7ellenben èn:aki irànyito tipus,egoista,ezen kivul nem birja elviselni a veresèget,bosszuàllo vagyok.

csak arra lettem volna kivàcsi hogy màs akik ezekben a jegyekben szulettek,ilyen tulajdonsàgokkal rendelkeznek e.

2012. dec. 29. 21:11
 6/9 anonim ***** válasza:

Igen, kérdező, pont erre írtam, hogy unalmasak.

De ez nyilván még rengeteg mindentől függ, nem csak a fő jegytől!

2012. dec. 30. 12:32
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Namost egészen véletlenül nyilas nő vagyok oroszlán férjjel, 15 éve élünk együtt cseppet sem unalmasan: én vagyok a pörgős, izgága, egoista, a férjem a kiegyensúlyozottabb, stabilabb. Ezért írtam, hogy ezer dologtól függ egy kapcsolat minősége, s valamennyi aspektus kiolvasható a horoszkópból. Két születési képletet össze lehet vetni, ez a szinasztria, csinál ilyet az asztrológus, ha rászánod a pénzt, tudok ajánlani 1 db komoly embert, a többi szerintem pénzkidobás /nem én vagyok, mielőtt valaki kitalálja/. Dolgozz az egoizmusodon, a tűz jegyekre jellemző sértődősségeden és a férfiakkal szembeni önkéntelenül ellenséges, támadó hozzáállásodon, én is azt teszem. Próbálj odafigyelni a másikra és akkor talán idővel rájössz, nem is olyan unalmas emberrel van dolgod, mert tudod, ami érdekes, az nem lényeges... Próbálj úrrá lenni az állandóan valami szenzációra vágyó, és attrakcióra sóvárgó természeteden, ami könnyen lehet a végzeted.
2012. dec. 30. 15:56
 8/9 anonim ***** válasza:
Ja, én az elsőharmadik voltam.
2012. dec. 30. 15:58
 9/9 A kérdező kommentje:
koszonom a vàlaszokat.nem,a fèrjem nem unalmas,olyanokat tudok vele nevetni... :)
2013. jan. 1. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!