Oroszlàn horoszkop?
Születési év és teljesen név is kell ahhoz, hogy ezt meglehessen állapítani. Írd meg privátba, ha többet szeretnél tudni.
Egy asztrológus
Oroszlán:
Mikor az egó testet ölt. Te vagy az, akinél jobban egyik jegy sem imádja önmagát. Állandóan a séródat basztatod, tollászkodsz a tükör előtt. Szép akarsz lenni, de általában egyáltalán nem vagy az, maximum feltűnő.
Van eszed és használod is, eltaposol mindenkit, csak hogy feljebb juthass. Rengeteg barátod, haverod van, imádsz elmászkálni, táncolni, sörözni. Extrém vagy az ágyban, már mindent pózt kipróbáltál, habzsolod a kapcsolatokat, vagy egy konkrét társad van, de azt kifacsarod, mint a citromot.
Közöd nincs a főzéshez, inkább étterembe mész, addig is megcsodálhat a személyzet.
utolso elotti:koszi a vàlaszt de ez nem èn vagyok.szerintem valami ex-ed bol indultàl ki aki megalàzott.
esetleg valaki màs?
7#
Néhány ember van, kik tényleg valódi horoszkópot készít, azaz nem szélhámos, de azokat itt a gyakorikérdéseken szerintem nem találod meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!